Auteur:admin

Home/Bericht geplaatst door admin

Het Wapen van Munster Warmdraaitoernooi 24 & 26 augustus 2018

Deelnemers

 • Vpv Purmersteijn (zat), Purmerend
 • HSV Sport 1889, Hoorn
 • SV Beemster, Middenbeemster
 • SV De Rijp

 Programma vrijdag 24 augustus

 • 19.00 uur, vpv Purmersteijn – HSV Sport 1889
  veld A, scheidsrechter R. Paszotta
 • 20.45 uur, SV De Rijp – SV Beemster
  veld A, scheidsrechter D. Juninck

Programma zondag 26 augustus

 • 14.00 uur, SV De Rijp – vpv Purmersteijn
  veld A, scheidsrechter H. Grend
 • 14.00 uur, HSV Sport 1889 – SV Beemster
  veld B, scheidsrechter E. Ferron

Vacature: gediplomeerde trainer JO17-1 en JO19-1

Vanaf het seizoen 2018/2019 is SV De Rijp op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze trainer voor de junioren selecties JO17-1 en JO19-1. Zowel de JO17-1 als de JO19-1 voetbalt momenteel eerste klasse en hebben beide mogelijkheden om nog uit te groeien naar een stabiele hoofdklasser.

Profielschets:

 • Je hebt aantoonbare ervaring in het begeleiden en trainen van jeugdteams, bij voorkeur junioren.
 • Je beschikt bij voorkeur over een TC3 diploma.
 • Je bent bereid om samen te werken met andere trainers en begeleiders binnen onze vereniging.

Taken:

 • Het trainen van de JO17-1 en JO19-1 op maandag- en woensdagavond. Beide teams voor een duur van 1,5 uur ( totaal 3 uur ).
 • Het begeleiden en coachen van de JO19-1 tijdens wedstrijden op zondag.
 • Het werken aan de hand van ons jeugdbeleidsplan.

Wij bieden:

 • Een sfeervolle omgeving waar prestaties en plezier samen komen.
 • Doelstellingen en visie.
 • Talentvolle en ambitieuze spelers.
 • Een passende vergoeding.

 

Reacties kunt u mailen naar:

p.stekelbos@gmail.com

Of bellen naar Patrick Stekelbos 06-51304222

Vacature: verzorger selectie

SV De Rijp is op zoek naar een verzorger die op trainingsavonden en op zondag aanwezig kan zijn voor de selectie van de senioren. Wij denken aan een veelbelovende fysiotherapeut of sportmasseur in opleiding die aan het begin staat van zijn of haar carrière. Het eerste elftal van SV De Rijp speelt momenteel bovenin in de Vierde Klasse B en heeft de ambitie terug te keren naar de Derde Klasse. Het tweede team speelt in de reserve Tweede Klasse. Wij zoeken een verzorger die affiniteit heeft met sport, bij voorkeur voetbal, goed communiceert met spelers en technische staf, en adviezen kan geven op het gebied van hersteltraining of een herstelplan voor geblesseerde spelers.

Wat biedt SV De Rijp? Een gezellige, sfeervolle polderclub met een fraaie accommodatie en een goed geoutilleerde verzorgingsruimte. Een passende vergoeding en samenwerking met een gerenommeerde fysiotherapiepraktijk.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Patrick Stekelbos (p.stekelbos@gmail.com).

vacature

Kerstmixtoernooi 2017

Ook dit jaar organiseren we weer het oergezellige SV de Rijp Kerstmixtoernooi!

Donderdag 21 december

Alle senioren elftallen (Selectie tot en met de Dames) en A-junioren kunnen meedoen. Iedereen wordt gemixt en er wordt gespeeld zonder keepers. Elk team bestaat uit min. 8 spelers. Er wordt gespeeld op halve veldjes met pupillen doeltjes. Sportiviteit en gezelligheid staat voorop!

Het toernooi begint om 19.30 uur en eindigt om ca. 22.00 uur. Tussen de wedstrijden door is er gezellige muziek en staat de glühwein en warme chocolademelk klaar. Ook worden wederom lekkere hapjes verzorgd voor de deelnemers en de supporters. Na afloop is de prijsuitreiking in de kantine en gaat het feest nog even door…

De indelingen en programma zullen bekend worden gemaakt als we weten wie er allemaal meedoen. Je kunt je aanmelden (uiterlijk voor 10 december) via je leider of aanvoerder. Deelname is 5 euro p.p.

Doe mee of kom kijken. Iedereen is van harte welkom!

Het Kerstmixtoernooi is pas geslaagd als jij ook bent geweest!

De organisatie.

Oefenwedstrijden zaalteams

Vrijdag 1 september organiseren we in de Oosterven weer oefenwedstrijden voor zaalteams van Graftdijk en SV de Rijp.

Het programma is als volgt, maar wel onder voorbehoud.

Vrijdag 1 september:

 • 19.00 uur Graftdijk vet – Sv de Rijp 3
 • 20.00 uur Graftdijk 1 – Sv de Rijp 2
 • 21.00 uur Graftdijk 2 – Sv de Rijp 4

Groeten Joyce en Ger

Trainers/leiders, hartelijk bedankt

We willen de volgende trainers en leiders, die om verschillende redenen stoppen, bedanken voor de prettige samenwerking en voor de tijd en energie die zij in de jeugd van SV De Rijp hebben gestoken:

Fabienne de Boer, Cor Ossebaar, Nico Oudejans, Jaimy-Lee Brink, Renée Scholten, Lianne Helder, Oscar van der Spruit, Bart van Straaten, Maurice van Dienst, Michael Enzerink, Dennis Smal, Tim de Boer, Ruud Schrama, Joop Booy, Ruud van Tiel, Ron Molenaar, Casper Hogenes, Dennis Schmidt, Marcel Rijser, Gabriël Kamminga en Chris de Vries.

Jeugdtrainers-/leiders gezocht!!
Voor het nieuwe seizoen zijn wij nog op zoek naar trainers/leiders voor de onderstaande jeugdteams.

Team gezocht
JO8-3 trainer + leider
JO9-3 leider
JO10-2 trainer + leider
JO15-2 trainer + leider
JO15-3 leider
MO19-1 trainer + leider

Ook deze teams kunnen niet zonder trainer en/of leider dus lijkt het je leuk om te doen (alleen of samen), wil je eerst meer info (wat houdt trainer/leider zijn in?) of ken je iemand die hier wellicht wel oren naar heeft (kennis, familielid, broer, buurjongen etc.), neem dan contact op met de desbetreffende coördinator, dit zijn:

Teams Contactpersoon Tel. nr.
JO8-3, JO9-3 en JO10-2 Marcel Bommer 06-12675387
JO15-2 en JO15-3 John Groot 06-40356857
MO19-1 Martin Effting 06-53512203

Alvast bedankt!!!

Met sportieve groeten,
SV De Rijp
Technische Commissie

SV De Rijp 2 in finale tegen Hollandia T

SV De Rijp 2 speelt zondag (12.00 uur) op het terrein van HSV in Heiloo tegen Hollandia Tuitjehorn 2 de finale om promotie naar de reserve Tweede Klasse. Na de eclatante 6-1 overwinning in het eerste halve-finaleduel met West Frisia volgde ook een zege voor onze jonge Walvisvaarders in de return: 2-4. Vervolgens heeft trainer Martin Effting zondagavond heel wat overredingskracht nodig gehad om de andere finalist zover te krijgen dat de eindstrijd op kunstgras wordt gespeeld. Hollandia T, dat dankzij een 3-0 zege en een 1-1 gelijkspel tegen Always Forward zich ook heeft gekwalificeerd, wilde op natuurgras bij SVW ’27 in Heerhugowaard voetballen. Daar ging De Rijp niet mee akkoord. Het treffen moet uiteraard op neutraal terrein worden afgewerkt.

Het werd Tweede Pinksterdag nog een klein beetje spannend in Enkhuizen. De thuisploeg probeerde in de eerste helft met de wind mee via lange en hoge ballen de Rijpers op grote achterstand te zetten. Dat lukte voor rust ten dele. Een penalty in de 25ste minuut en een onoplettendheid tien minuten later zorgden voor een 2-0 ruststand.

Maar in de tweede helft maakte Mikey Hoffs de show af waarmee hij in de thuiswedstrijd was begonnen. Toen viel hij tien minuten voor tijd in, maakte twee goals en verzorgde een fraaie assist. Nu werd het zelfs een loepzuivere hattrick en wéér binnen tien minuten. Mede dankzij fraaie steekpassjes van zijn ploeggenoten boog Mikey de 2-0 achterstand om in een 2-3 voorsprong!

De trainers Peter Koster en Martin Effting hadden wat omzettingen gepleegd en West Frisia kon het tempo van de Rijpers niet meer bijbenen. Melle Boersma wreef nog wat extra zout in de wonde met 2-4. Opvallend was verder de goede invalbeurt van Piet Stoop en het sterke keeperswerk van Lieuwe Stoop. SV De Rijp 2 meer dan verdiend dus in de finale en dat mag boven verwachting worden genoemd.

Erik Oudshoorn.

Arbitrageplan SV de Rijp

Op de jaarvergadering van 29 oktober 2015 heeft de, sinds dit seizoen opgerichte, scheidsrechterscommissie van SV de Rijp zich gepresenteerd.

Daarbij is bekend gemaakt dat we als SV de Rijp op gaan voor de Fairplay Certificering.

Samen met de KNVB is ARAG een actie gestart voor een professioneel scheidsrechtersbeleid binnen amateurvoetbalverenigingen. Nu waren we hiermee al heel goed op weg en om hiervoor de laatste stappen te zetten is er door ons een Arbitrageplan geschreven en is de web-site van SV de Rijp verrijkt met diverse informatie over arbitragezaken.

Inmiddels is het Arbitrage-Plan zowel door het bestuur als de KNVB goedgekeurd en zullen we binnen afzienbare tijd het ARAG Fairplay Certificaat in ontvangst mogen gaan nemen.

Uiteraard zullen we dit breed kenbaar maken!

In het Arbitrage Plan is vermeld hoe we omgaan met het aanstellen en begeleiden van de pupillenscheidsrechters tot en met de scheidsrechters die de senioren fluiten.

Ook is het werven van nieuwe scheidsrechters een onderdeel  van het plan. Uitgangspunt is in ieder geval dat alle verenigingsscheidsrechters een opleiding aangeboden krijgen zodat we voor elke wedstrijd op onze velden een gediplomeerde scheidsrechter hebben.

Het is zeker de moeite waard om het Arbitrageplan eens door te lezen, het kan hier gedownload worden.

Scheidsrechterscommissie SV de Rijp
Fred van Dort
Edwin Ferron
Hans Knijn

Deen Jeugdsponsoractie

Leaderbord-728x90px

Afgelopen zondag is de DEEN Jeugdsponsoractie weer van start gegaan! De munten voor de actie kunnen worden ingeleverd bij DEEN Middenbeemster. Daarom de oproep om zoveel mogelijk jullie boodschappen bij de DEEN in de Middenbeemster te doen. Des te meer munten er worden ingezameld, des te hoger het bedrag dat S.V. De Rijp van de DEEN krijgt uitgekeerd! Met het ingezamelde geld hopen we de voorzieningen bij S.V. De Rijp nog meer te verbeteren. De munten voor de actie kunnen ook in de kantine van S.V. De Rijp ingeleverd worden, dus mocht u niet de mogelijkheid hebben om naar de Middenbeemster te gaan kunt u deze ook gewoon bij de clubkantine inleveren. We hopen dat er de komende tijd nog vele munten verzameld worden zodat we het aangegeven streefbedrag gaan halen!

DUS LEVER JE MUNTEN IN BIJ DEEN MIDDENBEEMSTER OF IN DE KANTINE!

ING