Auteur:Coen Stoop

Home/Bericht geplaatst door Coen Stoop

Mixtoernooi SV De Rijp 2014 zeer geslaagd!

Zondag 8 juni vond op het complex van SV De Rijp de 7e editie van het Mixtoernooi plaats. Het was een zeer gezellige dag!

Het Mixtoernooi werd georganiseerd door Edwin & Bianca Ferron en Arno Visser. Op de foto Edwin en Arno.

Het weer was goed: ’s morgens bewolkt, maar benauwd. ’s Middags zonnig en warm om te voetballen.
De winnaar van het Mixtoernooi is geworden: de ploeg van J.Bierens Timmerwerken. Ze schoten de meeste penalties raak.
Van de damespoule heeft de Wildcats gewonnen.

Na afloop werd nog een loterij gehouden met prachtige prijzen.

Al met al een succesvolle dag. SV De Rijp bedankt de vele sponsors van het toernooi en de organisatie!

Bekijk de foto’s van het Mixtoernooi.

Gebruik digitaal wedstrijdformulier B-categorie jeugd

De KNVB heeft het digitale wedstrijdformulier (DWF) voor de B-categorie ingevoerd. Dit betekent dat voor alle D-pupillen, C-, B- en A-junioren de wedstrijdformulieren digitaal ingevuld moeten worden. Dit gaat in op:

• 29 maart 2014 voor de D-pupillen
  • 12 april 2014 voor de C-junioren
  • 19 april 2014 voor de B-junioren
  • 3 mei 2014 voor de A-junioren

Wat betekent dit voor de jeugdleiders?
De leiders vullen vanaf bovengenoemde datum het wedstrijdformulier in op de computer in de bestuurskamer. De leiders krijgen hierbij ondersteuning van de bestuurdienst die aanwezig is.
Mocht er een technische storing zijn, dan kan de leider altijd nog het papieren wedstrijdformulier gebruiken.

Houd rekening met het volgende:

1. Invullen van de spelers
    Bij SV De Rijp zijn alle teams al ingevoerd als bondsteam in het DWF-systeem van de KNVB Sportlink. Als het DWF wordt opgeroepen, verschijnen automatisch de spelers van het team.
    Als een speler niet speelt: verwijder de speler.
    Speelt een speler van een ander team mee: voeg deze speler toe.
    Let op: zorg altijd dat de spelerspas ook aanwezig is.
  2. Invullen van de officials (grensrechter)
    Op het DWF ben je verplicht een grensrechter in te vullen. De grensrechter moet lid zijn van de KNVB. Vul hier de trainer in van het team. Een ouder is geen lid van de KNVB en een jeugdspeler wordt niet geaccepteerd.
  3. Vooraf invullen van het DWF
    De leider kan het DWF eventueel vanaf thuis vooraf invullen of bijwerken. Heb je hiervoor belangstelling? Vraag de inlogcodes op bij jouw wedstrijdsecretaris.

Eerste periodetitel voor SV De Rijp 1 seizoen 2013-2014

Vanmiddag heeft S.V. De Rijp zijn eerste titel binnen van dit seizoen.

In Middenbeemster heeft het eerste elftal gelijkgespeeld tegen Beemster 1.
Dit was voldoende om de eerste periodetitel binnen te halen.

Gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

De eindstand van deze eerste periode:

Wedstr.

Punten

Doelsaldo

1 Rijp (de) 1

2 HSV 1

3 Ilpendam 1

4 KSV 1

5 Beemster 1

Voortgang renovatie week 36

Deze week is zowel in de kantine als rond het veld veel werk verricht. Geweldig om te zien hoeveel vrijwilligers met een verenigingshart zich in hun vrije tijd inzetten voor SV De Rijp. Het wordt prachtig!

Het volgende is gedaan:

• de elektriciteitskabel voor de verlichting van het kunstgrasveld is aangelegd
  • het tegelpad voor de kleedkamers is afgemaakt
  • het plafond en de wanden zijn gestuct
  • de bar is bijna af

Bekijk alle foto’s van week 36 in het fotoboek renovatie.

Voortgang renovatie week 34

Deze week zijn voorbereidingen getroffen voor het leggen van het tegelpad aan de voorzijde van de kantine. De spelers en supporters kan het zaterdag tijdens de eerste bekervoetbalronde niet zijn ontgaan, dat vele vrijwilligers bezig waren met het nieuwe tegelpad en het terras. Geweldig deze inzet en samenwerking!

Vele vrijwilligers hebben het volgende gedaan:

• tegels van het oude A-veld verzameld
  • een mantelpijp voor de luidspeaker bekabeling gelegd
  • het pad en het terras aangelegd
  • het scorebord aangesloten
  • in de kantine hebben ze een start gemaakt met de nieuwe bar
  • de verwarmingselementen geplaatst en voorzien van een houten omhulsel

Bekijk alle foto’s van week 34 in het fotoboek renovatie.

Voortgang renovatie week 33

Deze week is vooral veel gedaan in de kantine.

Het volgende is uitgevoerd:

• De kantine muren zijn voorzien van een stuclaag
  • De stalen balken zijn voorzien van hout
  • Het plafond is voorzien van een nieuwe kleur

Verder is het kunstgrasveld afgelopen dinsdag definitief goedgekeurd volgens de FIFA normen.

Ook heeft de gemeente  een rubberen mat op de dam tussen het B- en C-veld gelegd. De ingezaaide dam en het veld kunnen nu niet worden betreden. De gemeente zal nog voor een nette oplossing zorgen.

stucwerk  houtwerk plaatsen

veld_controle OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bekijk nog meer foto’s in het fotoboek week 33.

Wedstrijdprogramma komende periode

Het seizoen 2013-2014 gaat weer van start, beginnend met de 1e beker ronde in het weekend van 24 en 25 augustus.
De wedstrijden worden gespeeld op het A-veld (kunstgrasveld), C-veld (oude B-veld) en D-veld (oude A-veld).

Het wedstrijdprogramma is tijdelijk beschikbaar als pdf-document. Binnenkort vind je op de pagina ‘Programma’ het overzicht van de wedstrijden.

Bekijk het programma voor de komende periode.

ING