Auteur:Petri Govers

Home/Bericht geplaatst door Petri Govers

Smadelijke nederlaag De Rijp bij Apollo

Apollo ’68 heeft SV De Rijp zondag met de neus op de feiten gedrukt. Ook in de Vierde Klasse moeten de mouwen worden opgestroopt en kan van onderschatting of baaldagen geen sprake zijn. De ploeg uit Hensbroek kon met het mes tussen de tanden en hard werken ervoor zorgen dat de Walvisvaarders de slechtste eerste 45 minuten speelden onder de huidige trainer Peter van der Zwaan. Na een 3-0 voorsprong bij rust kwam Apollo zelfs op 4-0 en leek de wedstrijd definitief beslist.

Pas toen stond De Rijp op. Stijn Deitmers, die in de eerste helft Nick Visser op de bank hield, deed wat terug. Een getergde Visser kwam er na rust toch in en maakte 4-2. Dankzij Menno Meijland verscheen zelfs 4-3 op het scorebord. Maar daar stokte de inhaalrace van De Rijp, dat nog op de paal had geschoten en ook nog volop kansen kreeg op de gelijkmaker.

In de stand van de Vierde Klasse B is Koedijk, dat met 2-1 van Con Zelo won, nog de enige ploeg zonder puntenverlies. Hugo Boys speelde immers gelijk tegen Bergen (1-1).  De Rijp staat gedeelde vierde met vijf punten achterstand op Koedijk.

Komend weekend is er geen competitieprogramma en volop tijd voor bezinning. Een week later wacht het thuisduel met Alcmaria Victrix dat net als De Rijp zeven punten heeft.

JO17-1 (B1) Sluit moeilijke seizoens-opening af met 2 overwinningen!

FC Castricum JO17-1 – SV De RIJP JO17-1 (beker)  1 -3
Purmerland JO17-1 – SV De Rijp JO17-1 (Comp)  0-2

Op een doordeweekse avond werden we uitgenodigd om de eerder uitgestelde bekerwedstrijd bij Castricum alsnog te spelen. Het was een wedstrijd om ‘des keizers baard’ omdat beide teams geen kans meer hadden om door te bekeren. Toch wilden allebei de clubs deze wedstrijd graag door laten gaan om het zelfvertrouwen een boost te kunnen geven. Op het uiterst summier verlichte veld van Castricum speelden we een soort van nachtwedstrijd en waren nachtkijkers eigenlijk geen overbodige luxe geweest. Maar goed, beide teams hadden hier last van dus ;mouwen opstropen en er tegenaan!

We begonnen niet echt scherp en gaven de snelle spitsen van Castricum te veel ruimte. Alhoewel de mannen moe worden van mijn vraag of ze elkaar willen coachen, kregen we nu weer een doelpunt tegen door een communicatiestoornis. Uiteindelijk liet iedereen de spits  zo maar door lopen en keken we na een kwartier tegen een achterstand aan:1-0
Voor een team in twijfel is dat geen fijne start en eigenlijk zorgden we door slechte passing en dus onnodig balverlies dat Castricum ging geloven in een positief resultaat. Dat was echter wat te vroeg en voorbarig. Beetje bij beetje en stapje voor stapje kropen we uit het dal. We begonnen elkaar steeds beter te vinden. Nadat Milan de eerste kans nog aan zich voorbij liet gaan, was de tweede wel raak. Hij werd met een fijne steekpass bediend door Robbert, kapte met een goede beweging zijn tegenstander uit en was nu wel meedogenloos in de afronding: 1-1

Met deze stand gingen we rust in en met hulp van Rick Stoop werden de heren opgepept en klaargestoomd voor de tweede helft. Alhoewel we nog niet ons normale spelpeil haalden heb ik wel genoten van de tomeloze inzet van de mannen. Als je niet echt goed speelt, dan moet je dat met inzet compenseren en dat deed iedereen! Halverwege de tweede helft kwamen we op voorsprong; 1-2 en 10 minuten laten bouwden we die voorsprong uit naar een marge van 2: 1-3.  Robbert en Stijn waren de doelpunten makers van niet hele fraaie goals maar ze telden wel ! Het was lekker om weer een keer met een overwinning in de kleedkamer terug te komen. Dat bood perspectief voor onze 3de competitie wedstrijd tegen Purmerland.

Zaterdag mochten we dus aantreden tegen een tegenstander die ook twee nederlagen had behaald in de eerste  2 wedstrijden dus het belang van dit duel was wel duidelijk. Aan-, of afhaken, zo’n potje dus!

In de eerste helft waren we al de bovenliggende partij en kwam onze voorspelling dat P’land voornamelijk de lange bal zou spelen, helemaal uit. De opdracht was dus ook om snel combinerend onze tegenstander zoek te spelen en het gevaar van die lange bal op die manier te neutraliseren. Voor rust zagen we dan ook al wat terug van het normale niveau van ons team maar waren we nog enigszins onzorgvuldig in de passing.

Na rust werd P’land weinig meer gegund. Het was wachten op de doelpunten en de eerste viel na een kwartier in de 2de helft. Een corner vanaf links was lang onderweg en leek voorlangs te gaan maar daar stond onze ‘duvel-uit-een-doosje’ Stijn die de bal met een zachte voetbeweging de bal tergend langzaam het doel in liet rollen: 0-1. ( De 3de achtereenvolgende wedstrijd dat Stijn scoort!)
Onze tegenstander ging de bal nog harder naar voren schieten maar werd daarin steeds onzorgvuldiger. Hier ging De Rijp minuut na minuut  beter van profiteren en na een half uur in de tweede helft bouwden we onze voorsprong terecht uit. Een mooie combinatie tussen Ole en Giel werd door de laatste met een bekeken schot in de linker hoek briljant afgerond:0-2.

Aan het eind van de wedstrijd viel het resultaat op van de pittige conditietrainingen van Junior.  Terwijl onze mannen hun tweede adem vonden, zag je P’land juist naar adem happen en snakken naar het einde.  In hun wanhoopsoffensief kregen ze nog 1 opgelegde mogelijkheid maar het werd voor Reece ook weer eens tijd om zijn katachtige reflexen te tonen. Met een briljante save op de lijn hield hij zijn doel schoon en stapten we na het eindsignaal niet alleen met een overwinning maar ook met een clean sheet van het veld. Na afloop van deze competitieronde zagen we, dat we door deze overwinning van de 12de naar de 8ste plaats waren gestegen en dat het dus ‘aanhaken’ geworden was.  De moeizame seizoenstart schudden we langzaam van ons af en we kijken weer voorzichtig naar de middenmoot en naar boven.

De komende weken moet het gaan gebeuren boys en we hebben alle vertrouwen in jullie! Op naar Volendam!

Andreas Oerlemans

Jos Timmer redt punt voor SV De Rijp

Na het eerste puntenverlies in het nieuwe seizoen hoefde er niet over te worden getwijfeld wie bij SV De Rijp de beste indruk maakte. Doelman Jos Timmer redde tegen Bergen een punt voor zijn team in het duel dat zonder treffers eindigde. De jonge keeper, die nog maar kort geleden zijn vader verloor door een slopende ziekte, was niet te passeren. Zowel op de lijn, als in de lucht als ver buiten zijn doel, heerste Jos. En ook zijn spelhervattingen waren uitstekend. Na afloop zag trainer Peter van der Zwaan het houden van de nul als een pluspunt, maar dat was vooral te danken aan Jos. Hoewel ook het centrale duo Niels van Bavel-Jurjen Cramer goed functioneerde tegen de beweeglijke spitsen van Bergen. En daarbij hielp het dat die aanvallers voor het doel nog weleens hopeloos faalden.

Een 0-0-wedstrijd is vaak saai. Dat was SV De Rijp-Bergen absoluut niet. Het spel golfde op en neer en tot het laatste moment lag het tempo hoog. Beide teams kregen enorm veel kansen om de wedstrijd te beslissen. Maar ook Bergen had een aardig keepertje in de goal, een ex-voetballer. Dankzij een katachtige reactie voorkwam hij dat Stijn Deitmers met een kopbal in de laatste minuut De Rijp alsnog de volle winst bezorgde.

De Rijp had het een zware middag tegen Bergen. Niets van deze ploeg herinnert meer aan Berdos en Bergen, de verenigingen waaruit de fusieclub in 2015 is voortgekomen.  Het team herbergt veel spelers met individuele klasse, al moesten ze in de duels met de Walvisvaarders vaak fysiek het onderspit delven.

De Rijp kreeg in de eerste helft voldoende kansen om op voorsprong te komen. In de tiende minuut ging Tim Deitmers alleen op de keeper af, maar de bal belandde naast het doel. Thom Rijser en Valentijn Jonk hadden ook voor rust kunnen scoren. En Nick Visser zou eveneens een keer alleen voor de keeper staan. Aan de andere kant kreeg ook Bergen voldoende mogelijkheden om De Rijp pijn te doen.

In de tweede helft was de scherpte er bij Bergen wel een beetje af. De Rijp profiteerde daar niet van. De vele wisselingen in het elftal zorgden voor een rommelig beeld en de spelers hadden moeite elkaar nog te vinden. Een gelijkspel was dan ook een terechte uitslag, met het publiek als winnaar. Door het puntenverlies is De Rijp van de eerste naar de derde plek gezakt. Alleen koploper Hugo Boys en Koedijk zijn in de Vierde Klasse B nog zonder puntenverlies. Zondag is Apollo  ’68, dat Victoria O met 1-0 versloeg, in Hensbroek de volgende tegenstander van De Rijp. Waarschijnlijk zijn dan Jos Schrama en Menno Meijland, die tegen Bergen al een kwartier inviel, weer beschikbaar.


Erik Oudshoorn

 

 

 

 

 

 

 

 

ING Keepersclinic bij SV De Rijp

logo ING bank
ING Keepersclinic

24 oktober 2017

 

plaatje bij Goalie keepersclinic 1plaatje bij Goalie keepersclinic 2plaatje bij Goalie keepersclinic 3plaatje bij Goalie keepersclinic 4

i.s.m. Goalie Keeperswear Volendam
logo Goalie Keeperswear 1.png

SV De Rijp organiseert een keepersclinic op dinsdag 24 oktober 2017.
Inschrijven mogelijk van 5 t/m 19 jaar
Het programma is van 10.00 uur tot 15.30 uur
Inschrijfgeld voor niet-leden van SV De Rijp is € 10,= per persoon
(incl. lunch en attentie)
Betaling contant op de dag zelf!
 icon
Inschrijven per mail (Peter Stam) ovv naam en geboortedatum of
                op de dag zelf om 9.00 uur        
 
               p.stam98@upcmail.nl

 

Uitnodiging Teams van de Week: JO8-2 en JO8-3 Leo Borst Trap de Lat of Door de Deur competitie

logo_websitelogo_website

Teams van de Week: JO8 – 2 en JO8-3

 

Zondag 8 oktober

Bij deze wil ik jullie uitnodigen om als Team van de Week aanwezig te zijn bij de volgende wedstrijd:

SV De Rijp 1 – Bergen 1

Jullie mogen voor de wedstrijd met jullie hele team hand in hand met het 1e mee het veld oplopen. In de rust mogen jullie deelnemen aan de ‘Leo Borst Trap de Lat of door de Deur’-competitie van het seizoen 2017-2018.

Carteam_logo_LeoBorst-arcering_v3

 • Aanvang Team: 14:00 uur
 • Elke speler mag 3 keer schieten
 • Schieten vanaf penaltystip
 • Puntentelling:
  A = 15 punten ( lat )
  B = 10 punten ( paal )
  C = 5 punten ( in het doel )
  D= 25 punten ( kruising )
  E= 35 punten ( opening v/d deur )
 • Het team dat de meeste punten haalt gaat naar de finale aan het eind van het seizoen.
 • De Hoofdprijs blijft een verrassing!
 • De nummers 1 en 2 van elk team dat mee doet ontvangen daarnaast nog een leuke prijs.

Jullie zullen worden ontvangen door de leden van het jeugdbestuur die op die dag aanwezig zijn. Wij zien de pupillen graag op bovengenoemde tijd op het complex in trainingspak/wedstrijdtenue (afhankelijk van het weer).

Na het Latje Trap in de rust krijgen de pupillen in de kantine een zakje chips/snoep/drinken.

Tot dan!
Het Jeugdbestuur

 

De Rijp verslaat KSV op halve kracht

Peter van der Zwaan pleegt volgens een goede gewoonte in de bestuurskamer een Bacardi Cola te bestellen als zijn team in de thuiswedstrijd een fraaie overwinning heeft behaald. Ondanks de 4-1 zege op KSV hield de hoofdtrainer van SV De Rijp het zondag bij een biertje. Hij was immers allerminst tevreden over het vertoonde spel. En daarin kon niemand hem ongelijk geven.

De Walvisvaarders startten in de eerste helft nog heel voortvarend. KSV werd dankzij sterk combinatiespel met de rug tegen de muur gezet. Dat resulteerde in twee treffers. Thom Rijser ging als linkshalf vaak binnendoor. Daardoor zag hij de opkomende linksback Valentijn Jonk regelmatig over het hoofd en liep hij zich vast in een trechter waar KSV-verdedigers hem opwachtten. Maar toen hij in de negende minuut een keer buitenom doorbrak en een afgepaste voorzet gaf, kon Nick Visser met een sliding de 1-0 aantekenen. Ruim tien minuten later bezweek de ploeg uit Heerhugowaard opnieuw onder de druk van De Rijp. Na een assist van Tim Deitmers schoot Wesley Rollman de bal perfect langs de KSV-doelman, zijn vierde alweer van het seizoen.

Vervolgens liet De Rijp het initiatief steeds vaker aan KSV. Dat was lange tijd niet bij machte daar iets mee te doen. Maar De Rijp verzuimde tegelijkertijd de tegenstander op een uitzichtloze achterstand te zetten. Er zat te weinig spirit in de thuisploeg en de opbouw was te rommelig. Pas in de 65ste minuut kon de marge worden vergroot. Er was wel een handsbal voor nodig van een KSV-speler in zijn eigen strafschopgebied. Wesley had zijn vijfde kunnen maken, maar Tim Deitmers nam op elf meter achter de bal plaats. De spits schoot onberispelijk in: 3-0. Van der Zwaan had inmiddels gewisseld. Stijn Deitmers kwam erin voor Thom en Pascal voor Max Huider.

KSV gaf de strijd nog niet op en kreeg opnieuw veel ruimte van De Rijp om op te bouwen. Het was al een paar keer opgevallen dat De Rijp zich bij verre vrije trappen terugtrok rond de rand van het zestienmetergebied. En daarmee riskeerde ons vlaggenschip dat de bal voor het doel ‘verkeerd’ viel. Dat gebeurde dan ook een keer, waaruit KSV 3-1 kon maken. Wie geeft er in vervolg leiding aan de defensie om dit te voorkomen?

De score kreeg uiteindelijk toch nog een beter aanzien door een debutant. Verdediger Niels van Bavel ging met een lichte blessure naar de kant en Van der Zwaan zette een extra aanvaller in: Milco Laan. Aanvankelijk leverden zijn inspanningen slechts wat ongelukkige momenten op. Maar in de slotfase was zijn optreden als uit een stripverhaal. Een diepe bal werd door de tiener eerst keurig gecontroleerd om hem vervolgens snoeihard in de kruising te jagen. Misschien het begin van iets heel moois.

Toch zal De Rijp zondag tegen Bergen gemotiveerder voor de dag moeten komen. Het was tekenend dat Jurjen Cramer, die de afwezige Jos Schrama verving, zich manifesteerde als de beste Rijper. Een verdediger en dus geen aanvaller of middenvelder na een duel met een matige tegenstander. Jurjen voerde zijn taak geheel naar behoren uit, zonder franje.

 

Erik Oudshoorn

 

 

 

 

 

 

 

 

JO19-1 behoud ongeslagen status

#beauvolopmnbilauau #leonpenaltykiller #fortuin #lonnekewedstrijdstress #bartbikkel #massage #alsjejeslechtewedstrijdenwintwordtjemisschienwelkampioen #stanmatchwinner #ongeslagen #maxwintgpmaleisie #jammervettel #stoptober #geenbierindekleedkamer #waterisooklekker

FC Purmerend JO19-1 – Rijp (de) SV JO19-1        0-2 (0-1)

Zondag 1 oktober 2017. Vandaag heeft onze JO19-1 FC Purmerend aan de zegekar gebonden. Onze mannen maakten het zichzelf niet gemakkelijk doordat de kansen m.n. in de eerste helft niet werden benut. Daarmee hielden ze de gastheren in de wedstrijd. Een vrije trap van Stan, nadat hij bij een snelle aanval in de sandwich genomen werd door 2 geelrode verdedigers net voor of binnen de 16 meter lijnen, betekende de terechte 0-1. De Rijp vergat echter uit te lopen. Het werd (bleef) rommelig en daarmee bleef Purmerend geloven in een beter resultaat. Leon hield zijn team echter uitstekend in de wedstrijd door enkele fraaie reddingen. Purmerend bewees zichzelf geen dienst, want ook zij misten kans op kans. In de tweede helft hetzelfde beeld. De Rijp met veel energie maar worstelend met de passing en Purmerend nog steeds met geloof in een beter resultaat. En toen kreeg de thuisploeg een penalty (cadeau). Ik hoorde de woorden van enkele weken geleden en sprak ze nu zelf uit: “Wees gerust, wij hebben Leon!” En weer waren ze niet aan dovemans oren gericht. Leon koos de hoek maar zag de bal eigenlijk de andere kant op gaan. Hij strekte zijn tenen en tikte de bal met zijn voeten uit het doel. YES!!! Geweldige tijger! Volgende week maar weer een verjaardagsfeestje? Deze geweldige redding gaf onze rood witten de benodigde nieuwe energie en een tikkie aan Purmerend. Toch duurde het nog lang tot de wedstrijd op slot ging. Milan viel weer sterk in, bracht een hoge klusbal weer terug in de doelmond, Kick kopte door naar Stan en onze captain knikte de bal eindelijk binnen. YES !!! 0-2 ! De drie punten gingen (terecht) mee naar De Rijp. De finesse ontbrak vandaag, maar de werklust werd beloond. En Bart is een #mazzelpik #massage #liesblessure?

NB: vergeet ik bijna te melden dat onze mannen tegen hoofdklasser Meervogels JO19-1 alweer ruim 2 weken geleden een doordeweekse bekerwedstrijd speelden, daar een verdiende 1-1 over de streep trokken (maar op doelsaldo toch uit de bekercompetitie liggen) en vorige week de eerste competitiewedstrijd met een mooie 4-0 thuisoverwinning boekten. Een mooie reeks, die deze zaterdag dus met enig fortuin werd voortgezet. Groetjes uit Graft, Drs. P.

Foto bij verslag JO19-1

 

Uitnodiging Team van de Week JO8-1 Leo Borst Trap de Lat of Door de Deur competitie

logo_websitelogo_website

Team van de Week: JO8 – 1

Zondag 1 oktober

 

Bij deze wil ik jullie uitnodigen om als Team van de Week aanwezig te zijn bij de volgende wedstrijd:

S.V. De Rijp 1 – KSV 1

Jullie mogen voor de wedstrijd met jullie hele team hand in hand met het 1e mee het veld oplopen. In de rust mogen jullie deelnemen aan de ‘Leo Borst Trap de Lat of door de Deur’-competitie van het seizoen 2017-2018.

Carteam_logo_LeoBorst-arcering_v3

 

 

 • Aanvang Team: 14:00 uur
 • Elke speler mag 3 keer schieten
 • Schieten vanaf penaltystip
 • Puntentelling:
  A = 15 punten ( lat )
  B = 10 punten ( paal )
  C = 5 punten ( in het doel )
  D= 25 punten ( kruising )
  E= 35 punten ( opening v/d deur )
 • Het team dat de meeste punten haalt gaat naar de finale aan het eind van het seizoen.
 • De Hoofdprijs blijft een verrassing!
 • De nummers 1 en 2 van elk team dat mee doet ontvangen daarnaast nog een leuke prijs.

Jullie zullen worden ontvangen door de leden van het jeugdbestuur die op die dag aanwezig zijn. Wij zien de pupillen graag op bovengenoemde tijd op het complex in trainingspak/wedstrijdtenue (afhankelijk van het weer).

Na het Latje Trap in de rust krijgen de pupillen in de kantine een zakje chips/snoep/drinken.

Tot dan!
Het Jeugdbestuur

 

 

Schema ‘Leo Borst Trap de Lat of Door de Deur’ competitie

logo Leo Borst

Het nieuwe voetbalseizoen is begonnen en dat betekent ook weer een leuke en spannende ‘Leo Borst Trap de Lat of Door de Deur’ competitie van het ‘Team van de Week’.
Ben je benieuwd wanneer jouw team Team van de Week is en meedoet met ‘Leo Borst Trap de Lat of door de Deur’? Kijk op het volgende schema:

Speeldatum Aanvang Team van de Week
01-10-2017 SV De Rijp 1  – KSV 1 14.30 JO8-1
08-10-2017 SV De Rijp 1  – Bergen 1 14.30 JO8-2 en JO8-3
29-10-2017 SV De Rijp 1  – Alcmaria Victrix 1 14.30 JO9-1
12-11-2017 SV De Rijp 1 Hugo Boys 1 14.30  JO9-2
03-12-2017 SV De Rijp 1 WMC 1 14.30  JO9-3
11-02-2018 SV De Rijp 1 Apollo 1 14.30  JO10-1
11-03-2018 SV De Rijp 1 VZV 1 14.30  JO10-2
25-03-2018 SV De Rijp 1 Conzelo 1 14.30  JO11-1
15-04-2018 SV De Rijp 1 Nieuwe Niedorp 1 14.30  JO11-2
22-04-2018 SV De Rijp 1 Victoria O 14.30  MO11-1
27-05-2018 SV De Rijp 1 Koedijk 1 14.30  FINALE

Het Jeugdbestuur

Kantinediensten: belangrijke mededeling!

Belangrijke mededelingen voor alle spelende leden en ouders van jeugdleden van SV De Rijp!

Het  seizoen 2017/2018 is inmiddels in volle gang en dat betekent dat ook de kantine weer volop moet gaan draaien. De inkomsten die wij halen uit de verkoop van drankjes, snacks, snoep e.d. vormen de kurk waarop de club drijft. Zonder kantine-inkomsten zou SV De Rijp niet kunnen bestaan. Daarom hecht het bestuur van de club veel waarde aan een goede barbezetting, met name in de weekenden wanneer het druk is. Elk lid van SV De Rijp heeft rechten en plichten. Als tegenprestatie voor het gebruik van onze fraaie accommodatie, die steeds beter wordt ingericht, vragen wij naast contributie ook enkele keren per jaar het vervullen van een kantine- of bestuursdienst. Daar bestaan veel misverstanden over. Hier de belangrijkste regels nog eens op een rijtje.

 • Voor jeugdleden tot achttien jaar geldt dat hun ouders per kind in principe twee diensten (van ongeveer vier uur) per jaar vervullen.
 • Ouders of spelende leden die trainer/leider zijn of bestuurs- dan wel commissiewerk verrichten worden gevrijwaard van kantinediensten. Daartoe is door het bestuur een lijst samengesteld met namen van personen voor wie een uitzondering wordt gemaakt.
 • Het rooster voor de kantinediensten wordt ruim van tevoren afgedrukt in Het Kontakt en op de site. Een ieder wordt geacht daar naar uit te kijken. Wie op de dag van de indeling is verhinderd probeert te ruilen met een ander lid of ouder. De wijziging moet doorgegeven worden aan kantinecommissie@svderijp.nl
 • Tot vijf weken van tevoren kan met opgave van verhindering rekening worden gehouden. Ook dit doorgeven op bovenstaand mailadres.
 • Wie niet op de kantinedienst verschijnt, en ook niet voor vervanging heeft gezorgd, krijgt een boete van vijftig euro. Zie ook Boeteregeling Kantinediensten op svderijp.nl
 • Wie zich wel vanwege overmacht heeft afgemeld, krijgt de kans de kantinedienst op een latere datum alsnog te vervullen.
 • Tegen het inroosteren van de kantinediensten kan geen protest worden aangetekend bij de kantinecommissie. Wie zich onheus behandeld voelt, kan zich per mail richten tot het Dagelijks Bestuur.
 • Met ingang van dit seizoen worden ook de spelende leden van de seniorenselectie op zondag ingedeeld voor kantinediensten, te vervullen na afloop van hun wedstrijden.
 • Op zaterdag zullen leden of ouders ook worden ingezet om op te treden als gastheer of -vrouw. Hiervoor is een handleiding en functieomschrijving beschikbaar in de oude bestuurskamer.

Het jeugdbestuur zal vanaf dit seizoen geen bestuursdiensten meer vervullen. Trainers/leiders worden geacht het veld waarop hun teams zijn ingedeeld zelf speelklaar te maken. Dit betekent dat zij eerder, dan tot voor kort het geval was, aanwezig moeten zijn voor de wedstrijden. De komende weken zullen zij hierin nog worden begeleid door leden van het jeugdbestuur
.

Het bestuur van SV De Rijp rekent op de medewerking van een ieder. Onze club is in 85 jaar groot geworden door de inzet van haar leden en vrijwilligers. Met de hulp van iedereen zal het voortbestaan tot in lengte van jaren zijn verzekerd.

Het bestuur  

ING