Categorie : PR/Sponsor

Home/Archief voor categorie "PR/Sponsor"

Finale ‘Leo Borst Trap de Lat of Door de Deur’ is verhaal met een open deur

finale latje trap 2018

De finale van de competitie ‘Leo Borst Trap de Lat of Door de Deur’ oftewel ‘Latje trap’ ging dit jaar tussen de JO9-3 en JO10-1. Op de foto staan deze kanjers met de spelers van het 1e elftal. Bekijk meer foto’s in het fotoboek.
Een verslag van de ouders:

De naam DAVI bouw is, heel verrassend, bedacht door de oprichters Danny en Vincent. Die  twee harde werkers trainen allebei met veel passie een team op SV De Rijp. JO9-3 (Danny) en JO10-1 (Vincent). Laten die twee teams nou finalist zijn geworden bij de competitie ‘Leo Borst Trap de Lat of Door de Deur’.
Dat leidt ongetwijfeld tot heftige spanningen op de werkvloer, maar daar hebben we geen details over vernomen helaas.

Welke trainer gaat er winnen? De JO-10-ers zijn een kop groter én een jaar ouder. JO-9-ers hebben echter geheime wapens in de vorm van Maud, Joep en Pepijn.

De finale is zinderend. De teams raken ongeveer even vaak de lat. Vrijwel alle ballen zijn op doel. Maar dan trappen er twee stevige mannen (Mees en Stefan) dwars door het raam van de autodeur dat in het doel is gehangen. Daar kunnen de JO-9-ers niet tegenop.

Hoewel daardoor JO-10 dik had gewonnen was de sponsor Leo Borst zo sportief allebei de teams dezelfde prijs te gunnen: een voetbalclinic én elk teamlid kreeg een bal.

Alle ouders danken SV De Rijp, de meer dan leuke scheidsrechter René Meinders, Danny, Vincent en vooral de sponsor Leo Borst.

Autoservice Leo Borst

Sponsor wedstrijdbal: Davibouw

Zondag 26 mei wordt de wedstrijdbal gesponsord door:

Davibouw_logo

 

 

 

Wij zijn Vincent Klinkhamer en Danny Veenman, van huis uit schilder en timmerman.
 Omdat wij naar ieders tevredenheid voor die tijd al veel samenwerkten, hebben wij 
in juni 2012 de krachten gebundeld. 
Vanaf die tijd heeft DAVIBOUW zich ontwikkeld tot een goed lopend bedrijf dat staat voor kwaliteit. Het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, weten wij telkens weer waar te maken. Of het nu gaat om een grote of kleine klus: Van slopen, opbouwen, afwerken tot nazorg. U kiest voor DAVIBOUW, als vakwerk een vereiste is!

S. Visserstraat 9
1883 GD de Rijp
Vincent: 06 – 46 217 939
Danny: 06 – 53 929 336

Verlichting B-veld

lichtmasten B-veld plaatsen mei-2018Het heeft even geduurd maar de verlichting op het B-veld is voor elkaar. De lichtmasten staan, de lampen kunnen branden, dus het B-veld kan ’s avonds ook worden gebruikt voor de trainingen.

Door de vele regen was het B-veld te drassig, waardoor we het plaatsen van de lichtmasten steeds uit moesten stellen. Toen we de masten van het C-veld naar het B-veld gingen verplaatsen, raakten deze beschadigd (krom). Dit was opnieuw een tegenvaller. Gelukkig wist Ron Smit dat bij Pilkes nog twee goeie masten lagen en die en deze hebben we overgenomen.

De eerste vier masten zijn geplaatst door VDL HAK uit Oss (Brabander). De andere twee hebben we zelf geplaatst  met de verrijker van Duinmayer en met een vrachtwagen met kraan van Pilkes. Deze klus is gedaan door Ron Smit, Bas Oudejans, Abel Hoogeboom, Jan Smit en Bert Goesinne. Een collega van Ron ging als een aap de mast in om de strop los te maken.

Bekijk in het fotoboek een impressie van het plaatsen van de lichtmasten.

Ook is op het B-veld aan de zuidkant (kant van provinciale weg 244) het hek door getrokken tot aan de cornervlag. We hebben hiervoor de oude ijzeren matten en palen van het crossbaantje kunnen gebruiken. Stadswerk (Gemeente) heeft nieuwe geplaatst, omdat deze waren omgewaaid.

Bert Goesinne,
materiaal en complexbeheer SV De Rijp

Sponsor wedstrijdbal: Vishandel Sier

Komende zondag, 25 maart, wordt de wedstrijdbal gesponsord door Vishandel Sier. Ons vlaggenschip speelt dan thuis om 14.30 uur tegen Con Zelo 1.

Vishandel Sier

Vishandel Sier staat elke dinsdag t/m zaterdag bij ’t Boegbeeld met verse vis, salades en uiteraard ook voor een broodje haring!

                       

                Lekkere vis, leuke akties!

 

 

Sponsor wedstrijdbal: Rookwerk/Het Rijpermes

Zondag 11 maart bij de wedstrijd SV De Rijp 1 – VZV 1 wordt de wedstrijdbal gesponsord door

rookwerk2

Specialist in het roken en braden van gevogelte en overig wit vlees. Naast vleeshandel Topkip en slagerij Rookwerk heeft de familie Wals nu ook een eigen winkel Het Rijpermes. Hier kunt u als particulier o.a. terecht voor hun kipsaté of de heerlijke kiprollades.

21740260_461937627525674_1470782087415634899_n

De winkel is geopend op vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur en zaterdags van 9.00 tot 15.00 uur.
De Volger 36
1483 GA De Rijp
0299-674551
info@rookwerk.nl

Sponsor wedstrijdbal; Ranko

Zondag 11 februari wordt de wedstrijdbal gesponsord door;Ranko_logoRanko is opgericht in 2000 als jong en dynamisch schoonmaakbedrijf. Inmiddels is Ranko een gevestigde naam in De Rijp en omstreken. Ranko verleent sinds jaren haar diensten aan diverse overheidsinstellingen, de voedselindustrie, scholen, banken, kinderdagverblijven etc. Maar ook voor de particulier staat Ranko altijd klaar om een vrijblijvende offerte te maken.

Neem eens een kijkje op de website van Ranko: www.ranko.nl

Ranko, voor uw totale schoonmaak
G.G. Schipperstraat 12
1483 GE  De Rijp
telefoon: 0299-397497 of 06-25266095
e-mail: info@ranko.nl

DE GROTE CLUBACTIE 2017 AFGEROND EN HOE!

Grote-Clubactie-80%-opbrengst-voor-de-clubWaar een kleine club wederom heel groot in kan zijn…….

De Grote Clubactie 2017 zit erop en wij zijn echt SUPERTROTS op wat alle leden, ouders, begeleiders, trainers, niet te vergeten sponsors en ondernemers dit jaar voor elkaar hebben gekregen.

Jullie allemaal hebben heel hard jullie best gedaan! We zijn op een bruto omzet van € 8.104 gekomen. Het hoogste bedrag ooit!

Echt veel meer dan we verwacht hadden en we zijn daarmee over het record van vorig jaar gegaan. Het is zo mooi om te zien hoeveel mensen begaan zijn met het wel en wee van onze club.

Ga maar na:

  • Met zijn allen hebben we 2701 loten aan de man weten te brengen
  • Gemiddeld 26 loten per lotenverkoper
  • Onze pupillen hebben voor netto € 4.226 aan loten weten te verkopen
  • 785 (!!) mensen hebben loten bij onze pupillen gekocht
  • Onze ondernemers hebben voor netto € 2.256,- aan loten gekocht
  • Hierdoor komt er € 6.482,- voor onze jeugd beschikbaar!

De prijsuitreiking van De Grote Clubactie wordt nog vastgesteld.

We zijn heel hard bezig geweest om alle lotenboekjes te verwerken. Waar we nog niet klaar mee zijn is vast te stellen wie de topverkopers zijn geworden. Dat moet goed gebeuren. Je begrijpt vast wel dat we ons niet willen vergissen. Houd het volgende clubblad goed in de gaten. Dan maken we bekend wie heeft gewonnen en wanneer de prijsuitreiking is.

De volgende ondernemers hebben een Superlot aangeschaft:

Grote-Clubactie-sponsors-2017

ING