Categorie : PR/Sponsor

Home/Archief voor categorie "PR/Sponsor"

Sponsor wedstrijdbal: F-Side (supportersgroep)

A.s. zondag, 14 oktober, speelt ons vlaggenschip tegen Zaandijk 1 om 14.30 uur.  De wedstrijdbal wordt gesponsord door de F-SIDE.

De F-side is een vaste groep supporters die het 1e altijd ondersteunen door aanwezig te zijn tijdens zowel uit- als thuiswedstrijden.  Zij hebben tijdens de thuiswedstrijden een eigen plek; achter het reclamebord “DE F-SIDE”.

Sponsor wedstrijdbal: DA Drogist C. en F. Rijkes

Komende zondag, 30 september, wordt de wedstrijdbal bij de wedstrijd SV De Rijp 1 – Alcmaria Victrix 1 gesponsord door:

Sinds 1899 zijn zij een betrouwbaar adres in Graft-De Rijp voor al je drogisterij- en parfumerie artikelen. De winkel is in het mooie winkelcentrum ’t Boegbeeld. Zij staan voor een betrouwbaar en kwalitatief goed advies en voor Fris, Gezond en Mooi.

 

Finale ‘Leo Borst Trap de Lat of Door de Deur’ is verhaal met een open deur

finale latje trap 2018

De finale van de competitie ‘Leo Borst Trap de Lat of Door de Deur’ oftewel ‘Latje trap’ ging dit jaar tussen de JO9-3 en JO10-1. Op de foto staan deze kanjers met de spelers van het 1e elftal. Bekijk meer foto’s in het fotoboek.
Een verslag van de ouders:

De naam DAVI bouw is, heel verrassend, bedacht door de oprichters Danny en Vincent. Die  twee harde werkers trainen allebei met veel passie een team op SV De Rijp. JO9-3 (Danny) en JO10-1 (Vincent). Laten die twee teams nou finalist zijn geworden bij de competitie ‘Leo Borst Trap de Lat of Door de Deur’.
Dat leidt ongetwijfeld tot heftige spanningen op de werkvloer, maar daar hebben we geen details over vernomen helaas.

Welke trainer gaat er winnen? De JO-10-ers zijn een kop groter én een jaar ouder. JO-9-ers hebben echter geheime wapens in de vorm van Maud, Joep en Pepijn.

De finale is zinderend. De teams raken ongeveer even vaak de lat. Vrijwel alle ballen zijn op doel. Maar dan trappen er twee stevige mannen (Mees en Stefan) dwars door het raam van de autodeur dat in het doel is gehangen. Daar kunnen de JO-9-ers niet tegenop.

Hoewel daardoor JO-10 dik had gewonnen was de sponsor Leo Borst zo sportief allebei de teams dezelfde prijs te gunnen: een voetbalclinic én elk teamlid kreeg een bal.

Alle ouders danken SV De Rijp, de meer dan leuke scheidsrechter René Meinders, Danny, Vincent en vooral de sponsor Leo Borst.

Autoservice Leo Borst

Sponsor wedstrijdbal: Davibouw

Zondag 26 mei wordt de wedstrijdbal gesponsord door:

Davibouw_logo

 

 

 

Wij zijn Vincent Klinkhamer en Danny Veenman, van huis uit schilder en timmerman.
 Omdat wij naar ieders tevredenheid voor die tijd al veel samenwerkten, hebben wij 
in juni 2012 de krachten gebundeld. 
Vanaf die tijd heeft DAVIBOUW zich ontwikkeld tot een goed lopend bedrijf dat staat voor kwaliteit. Het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, weten wij telkens weer waar te maken. Of het nu gaat om een grote of kleine klus: Van slopen, opbouwen, afwerken tot nazorg. U kiest voor DAVIBOUW, als vakwerk een vereiste is!

S. Visserstraat 9
1883 GD de Rijp
Vincent: 06 – 46 217 939
Danny: 06 – 53 929 336

Verlichting B-veld

lichtmasten B-veld plaatsen mei-2018Het heeft even geduurd maar de verlichting op het B-veld is voor elkaar. De lichtmasten staan, de lampen kunnen branden, dus het B-veld kan ’s avonds ook worden gebruikt voor de trainingen.

Door de vele regen was het B-veld te drassig, waardoor we het plaatsen van de lichtmasten steeds uit moesten stellen. Toen we de masten van het C-veld naar het B-veld gingen verplaatsen, raakten deze beschadigd (krom). Dit was opnieuw een tegenvaller. Gelukkig wist Ron Smit dat bij Pilkes nog twee goeie masten lagen en die en deze hebben we overgenomen.

De eerste vier masten zijn geplaatst door VDL HAK uit Oss (Brabander). De andere twee hebben we zelf geplaatst  met de verrijker van Duinmayer en met een vrachtwagen met kraan van Pilkes. Deze klus is gedaan door Ron Smit, Bas Oudejans, Abel Hoogeboom, Jan Smit en Bert Goesinne. Een collega van Ron ging als een aap de mast in om de strop los te maken.

Bekijk in het fotoboek een impressie van het plaatsen van de lichtmasten.

Ook is op het B-veld aan de zuidkant (kant van provinciale weg 244) het hek door getrokken tot aan de cornervlag. We hebben hiervoor de oude ijzeren matten en palen van het crossbaantje kunnen gebruiken. Stadswerk (Gemeente) heeft nieuwe geplaatst, omdat deze waren omgewaaid.

Bert Goesinne,
materiaal en complexbeheer SV De Rijp

Sponsor wedstrijdbal: Vishandel Sier

Komende zondag, 25 maart, wordt de wedstrijdbal gesponsord door Vishandel Sier. Ons vlaggenschip speelt dan thuis om 14.30 uur tegen Con Zelo 1.

Vishandel Sier

Vishandel Sier staat elke dinsdag t/m zaterdag bij ’t Boegbeeld met verse vis, salades en uiteraard ook voor een broodje haring!

                       

                Lekkere vis, leuke akties!

 

 

ING