Home/Senioren/ING Mixtoernooi 2018: geef je op!

ING Mixtoernooi 2018: geef je op!

Het gaat gebeuren op zaterdag 16 juni! Er is een nieuwe organisatie voor het mixtoernooi! Het heeft even geduurd en mede dankzij de inzet van het bestuur (Patrick Stekelbos) en de selectie (Martin Effting) kunnen wij jullie melden dat het team uit de volgende mensen bestaat:

Daphne van Dort, Arno Visser, Rick Schrama en Nick Visser.

Wij hebben van de week voor het eerst vergaderd en in een lange sessie de eerste ideeën met elkaar gedeeld. Belangrijk detail: het mixtoernooi is van S.V. De Rijp en is er voor jullie. Daarom vindt er ook regelmatig overleg plaats met de bestuursleden van onze club. Vanaf deze week komt de organisatie elke woensdag bij elkaar om er voor te zorgen dat we een zeer mooie 35e editie voor jullie kunnen neerzetten. We doen ons best!

We gaan dit jaar een aantal dingen anders doen. Zo vindt het mixtoernooi plaats op zaterdagavond 16 juni. De wedstrijden zullen worden gespeeld tussen 18.00 en 21.00 uur. Daarna zal er een feestavond plaatsvinden met veel gezelligheid. Elk team dat meedoet aan het mixtoernooi, heeft altijd prijs! Het rode draadspel zal ook dit keer niet ontbreken.

Tot nu toe hebben zich 7 teams aangemeld: 6 herenteams en 1 gemengd team.

Dit jaar kun je je aanmelden als herenteam, damesteam of gemengd team!
Meld jouw unieke team zo snel mogelijk aan bij de organisatie via het

Inschrijven kan tot en met zondag 27 mei.

We gaan er een fantastisch toernooi van maken voor jullie en we hebben er enorm veel zin in.

Hartelijke groet,
Daphne, Rick, Arno en Nick