Nieuws

Home/Senioren/ING Mixtoernooi 2018: hulp organisatie gevraagd!

ING Mixtoernooi 2018: hulp organisatie gevraagd!

Wat is SV De Rijp zonder zijn eigen mixtoernooi?

Vanaf 1984 hebben heel wat mensen met veel enthousiasme aan dit toernooi meegeholpen om het tot een groot succes te maken. De deelnemende teams spreken elke keer weer over een grandioos verlopen toernooi en dat ze er graag de volgende keer weer bij willen zijn.

Het mixtoernooi zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 16 juni 2018. Vanaf 16.00 uur zullen de eerste wedstrijden worden gespeeld en de finale is rond 20.00 uur. Je kunt je vanaf nu opgeven via het inschrijfformulier mixtoernooi 2018. Deze 2.0 versie zal er iets anders uit gaan zien dan de voorgaande jaren. De sportiviteit en de gezelligheid blijft zeker gewaarborgd.

Bianca en Edwin Ferron zijn helaas niet meer beschikbaar om mee te helpen met organiseren. Ik wil ze hierbij nogmaals bedanken voor de fijne en prima samenwerking in de afgelopen jaren. Dank jullie wel!

Ik ben dus op zoek naar mensen die mij willen helpen met het organiseren van dit mooie toernooi. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op!

Als we er samen voor zorgen dat we een mooie 35e editie neerzetten, dan kan het mixtoernooi nog vele jaren blijven bestaan!

Met sportieve groet,

Arno Visser
06-23087491
Organisatie Mixtoernooi 2018ING

Schrijf een reactie

ING