Home/Wedstrijdverslagen/IJburg AFC JO19-1 – SV De Rijp JO19-1

IJburg AFC JO19-1 – SV De Rijp JO19-1

Pijnlijk
… als het snoeiheet en benauwd is en je mag ff niet zwemmen
… als je met slordig en opportunistisch voetbal toch goede kansen krijgt en ze niet benut
… als je bij je eerste overtreding direct geel voorgeschoteld krijgt
… als de tegenstander wel scoort, al is dat uit een onterecht en makkelijk gegeven vrije trap
… als je de tweede helft de tegenstander totaal in de tang en onder de duim hebt
… als die eindpass dan steeds net niet lukt
… en die keeper op jouw schoten op doel steeds in de weg staat
… als je vergeten bent dat buitenspel niet van toepassing is bij een doeltrap (nogmaals dank voor de tip!)
… als het tijdrekken van je opponent de spuigaten uit loopt; we wilden nog op tijd stoppen bij een 1-2 stand
… een tegenspeler met rood het veld af moet, maar je er eigenlijk niks mee op schiet
… als je uit één van de twee counters van de tegenstander nóg een tegendoelpunt moet incasseren
… als je dan eindelijk scoort maar het eigenlijk te laat is
… als je Ajax fan bent, PSV een sterke wedstrijd speelt en tegen jouw club kampioen wordt (shit! Mag ik een papiertje?) op wc
… als RRRR Madrid in La Liga toch nipt van nummer laatst wint en nog steeds in de CL verder mag (poep, mag ik het rolletje?)

Soms heb je zo’n dag. Dan rest er niets anders dan de wonden te likken en je aan het goede vast te klampen. Want zo’n tweede helft waar hartstikke goed werd samengespeeld en voor elkaar werd geknokt, dat is waar ik blij van word. Donderdagavond 19/4 een inhaalduel tegen Dios in Nieuw Vennep en zondag weer ‘uit’ tegen SVA, Assendelft. Laat de zomer maar komen. Visca Barca. (met dank aan Toon voor de illustraties; check Knudde.nl).

Oja, dit was het nieuws van zondag 15 april, IJburg AFC JO19-1 – SV De Rijp JO19-1        2-1 (1-0)

ING

Schrijf een reactie