Home/Jeugd/Grote Clubactie: we gaan weer van start!

Grote Clubactie: we gaan weer van start!

Grote-Clubactie-80%-opbrengst-voor-de-club

Waarom zo belangrijk?

Zoals jij misschien weet krijgt SV De Rijp van elk verkocht lot van € 3,- 80 %, dit betekent dus als jij 20 loten weet te verkopen aan jouw ouders, opa’s, oma’s, buren en andere bekenden er € 48,- (!!) naar de clubkas gaat. Helemaal mooi is dat de opbrengst voor de jeugd wordt gebruikt. Vorig jaar hebben we met de opbrengst van de Grote Club Actie 4 verrijdbare doelen aangeschaft.

Waar sparen we dit jaar voor?

Vorige jaar is er gespaard voor een pannakooi. We zijn bezig de beste plaats daarvoor te bepalen.
Dit jaar willen we graag sparen om een speeltoestel aan te schaffen voor de jongste voetballers en andere kinderen op bezoek bij onze club. ING heeft al een flink deel van het geld beschikbaar gesteld. Nu wij nog. Of dit gaat lukken, hangt mede van jullie inzet af!

speeltoestel Grote Clubactie 2018

Mooie prijzen voor jou als lotenverkoper!

Jouw inzet wordt goed beloond, want ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te verdienen. We hebben alle prijzen voor jou op een rijtje gezet:

1) Als jij 20 of meer loten weet te verkopen, dan krijg je een spannende verrassing! En wat dat is… dat houden we nog even geheim, anders is het geen verrassing.

2) De 3 beste verkopers uit de pupillen krijgen mooie cadeaubonnen die te  besteden zijn:

1e prijs cadeaubon ter waarde van € 50,00
2e prijs cadeaubon ter waarde van € 30,00
3e prijs cadeaubon ter waarde van € 20,00

3) Verkoopt jouw team de meeste loten? Dan verdien jij met jouw team een etentje!

Meer prijzen en hogere winkansen!

Koop je loten dan is de kans op een prijs dit jaar wederom extreem vergroot. Net als vorig jaar is deze 1 op 89…… Dus de kans is aanmerkelijk toegenomen dat je niet alleen onze club steunt, maar ook een prijs in de wacht sleept!

Start Grote Clubactie

Vanaf 15 september mogen jullie beginnen met de verkoop van de loten. De actie sluit ruim 2 maanden later. Wel handig om te weten dat ook andere verenigingen aan de actie meedoen. De beste kansen heb je dus als je direct begint met het verkopen van de loten (die je ontvangt van jouw leider).

Inleveren van de loten

Je kunt de loten inleveren bij Bastiaan, Grafterbaan 2C, of bij Claudia van Dort, Wevershof 53, of bij de oude bestuurskamer van SV De Rijp.

Grote Clubactie Special

Vanaf volgende week zal er in het Kontakt een aparte pagina te vinden zijn met alle overige informatie over de Grote Clubactie.

Online

Doe je mee, dan kun je van ons ook een internetpagina krijgen voor nog meer gemak. Je kunt de pagina vervolgens delen met vrienden en familie. Na aankoop incasseert de Grote Clubactie het lot met een eenmalige machtiging. De koper ontvangt het lotnummer op zijn/haar bankafschrift. Meer informatie volgt.

Wij wensen jullie heel veel succes met de verkoop van de loten en mocht je nog verdere vragen over De Grote Clubactie hebben, bel dan gerust met Bastiaan of Claudia of kijk op de site van SV De Rijp.

Alvast heel hartelijk bedankt voor jullie inzet! En veel succes met de verkoop!

Bastiaan Lankhoorn, 06-20011793
Claudia van Dort, 0299-674748