Home/Jeugd/Laatste week Grote Clubactie!

Laatste week Grote Clubactie!

groteclubactieDe grote club actie is onderweg en dat is te merken, er zijn clubleden die het vuur uit hun schoenen lopen om zoveel mogelijk loten te verkopen. ook dit jaar zijn we weer ontzettend trots op iedereen die zijn of haar steentje bijdraagt. Goed om te weten dat de laatste week van de van de Grote Clubactie er aan komt.

!!! OPROEP !!!   17 november laatste inleverdag   !!! OPROEP !!!

Je hebt tot en met zaterdag 17 november om de boekjes in te leveren bij Bastiaan Lankhoorn, Grafterbaan 2C, of bij Claudia van Dort, Wevershof 53, of bij de oude bestuurskamer van SV De Rijp. Vanaf 22 november sluit de grote clubactie en het niet meer mogelijk om boekjes in te leveren.

WE HEBBEN LOTEN LIGGEN, DUS JIJ KUNT IN DE TOP DRIE KOMEN! ELK LOT HELPT SV DE RIJP.

tips_button

Tips om de extra loten te verkopen:

• Familie doet het altijd erg goed, ga bij opa, oma, tante, oom, nicht of neef etc. langs en vergeet zeker je ouders niet :-)
  • Vergeet de verjaardagen vooral ook niet het huis zit dan vol!
  • Tijdens wedstrijden van ons eerste elftal is het altijd lekker druk en veel mensen betekent veel kansen om de loten te verkopen!
  • Ga in je clubtenue langs de deur, zo weten mensen meteen van welke vereniging je bent
  • Ga in plaats van in je eentje met een vriendje/vriendinnetje of zelfs misschien met heel je team samen lootjes verkopen. Dat maakt het nog leuker!
  • Vergeet niet te vertellen dat de kopers van loten kans maken op fantastische prijzen.
    Zoals € 100.000,-.

Normaals heel hartelijk bedankt voor jullie inzet! En veel succes met de verkoop!

Bastiaan Lankhoorn, 06-20011793
Claudia van Dort, 0299-674748