Home/Jeugd/De Rijp E4 – Graftdijk E2

De Rijp E4 – Graftdijk E2

Op een mooie zomerse zaterdag ergens aan het einde van augustus stond de beker derby tegen Graftdijk gepland. We mochten zowaar op het (oude) A-veld spelen.  Jip was met de familie een weekeinde weg, dat waren we even vergeten. Dus deze keer geen conrtolerende middenvelder.
We begonnen lekker en hadden al gauw een kans(je) de bal kwam in de kluts en niet in het doel, jammer. Zowaar een slinkse counter van de tegenstander en ja hoor wel een doelpunt pfff. 0-1 We waren nu even de weg kwijt en vergaten ook nog te verdedigen, dit werd wederom afgestraft 0-2. Tot overmaat ….. volgde ook nog de 0-3.

Pfffriet rust!  Met een glaasje limo even orde op zaken stellen.

We probeerde aan de hand van de wel bekende plasticbekertjes de verschillende spelsituaties onder de aandacht te brengen. Noah had last van zijn enkels en Niek van zijn knie we moesten iets dus keeper wisselen De 2de helft begon goed, dit gold zeker ook voor onze tegenstander 0-4. Nu wisten het bijna zeker het ging vandaag niet meer lukken. Als laatste werd de 0-5 ingetikt.

De penalty’s gingen er allemaal feilloos in, dat was super! Jongens allemaal bedankt voor jullie inzet!
Dinsdag lekker trainen met Bart

Ouders, scouts en Louis van Gaal ook bedankt!
Tot de volgende keer,
Ronald & Bart

Ps.   Volgende week de wedstrijd tegen de E5!

ING

Schrijf een reactie