Home/Jeugd/De Rijp C2 – Kolping Boys C8

De Rijp C2 – Kolping Boys C8

31-08-2013

Een wedstrijd om naar uit te kijken want de C10 van de Kolping boys gaven weinig tegen stand, dus alle ogen waren gericht op de C8 van deze vereniging.

Onze jongens hadden hard getraind voor dit duel en waren er ook helemaal klaar voor. We begonnen de wedstrijd met in de goal Bruce, verdediging Sam , Romeo, Cas  en Max.  Op het middenveld Twan en Dave  met de opdracht om in de aanval mee naar voren te gaan. Op de vleugels Thom en Daan schaduw spits Bjorn en in de punt Lars.

Bij de aftrap begonnen de Kolping Boys vrij aanvallend waardoor wij een beetje in verwarring raakten en vergaten op welke positie we speelden. Elke bal was te kort of net niet. Na 10 minuten spelen begonnen de mannen van De Rijp in hun ritme te komen en werd het spelletje voetbal weer opgepakt. De posities werden weer ingenomen en de bal werd lekker rond gespeeld, daarna was er geen houden meer aan. Volgens mij begon Daan met de eerste treffer en vanaf dat moment heb ik met Gabriel alleen maar genoten van de mooie combinaties en het volwassen voetbal wat er werd gespeeld.

Voor het rustsignaal was het al 8-1, dus weer de kleedkamer in met een grote lach op het gezicht.

Na de rust wist Kolping Boys er geen verandering in te brengen. Bij ons waren er twee nieuwe spelers in gebracht, Bas voor Cas en voorin kwam Rick voor Bjorn. Maar ook met deze twee  spelers bleven onze mannen doorgaan waar mee ze geëindigd waren en dat was voetballen en scoren.  De ene na de andere mooie goal, echt super goed voetbal en  ook de combinaties klopte.  Voor een coach geen spanning, maar wel heel leuk om naar te kijken. Ook Twan die zijn eerste wedstrijd bij de C2 meespeelde liet een prima indruk achter en wist er ook nog 3 te scoren (hou dit vast).

Voor wie het belangrijk vind hier de namen van de doelpunt makers, Rick, Lars, Bjorn, Daan, Dave, Twan en Thom, in totaal 16. Ook Bruce heeft nog even zijn best moeten doen. Romeo verdedigde zo pittig waardoor de scheidsrechter besloot om een penalty tegen te geven. Helaas werd deze zo nauwkeuring ingeschoten dat zelfs onze topper Bruce hier geen verandering in kon brengen. Ook wij hebben deze wedstrijd nog twee penalty’s  mogen nemen. De eerste werd door Thom uitstekend ingeschoten en verzilverd, de tweede werd door Twan benut door een mooi gedrukt schot in de hoek. Vlak voor het eindsignaal besloten Bruce en Cas nog even van plek te ruilen. Bruce in de spits en Cas op goal. Bruce in de spits kon geen kwaad( bijna nog gescoord) maar Cas op goal leverde helaas nog twee tegen treffers op waardoor de eindstand op 16-3 de boeken inging.  Mannen weer prima gevoetbald, super leuk om naar te kijken. Niet alleen genoten van de aanvallen maar ook verdedigend klopte het. Sam weer gewerkt als een tijger, Bas, Romeo en Cas centraal als een blok en Max niet te passeren . Echt mannen ik kan nog wel een tijdje doorgaan maar jullie zijn allemaal toppers. Probeer dit vast te houden en ook onderling  ijn jullie een leuke ploeg.

Mannen tot de volgende training.

Een trotse trainer/coach Peter

ING