Home/Jeugd/De Rijp C3 – OFC C2

De Rijp C3 – OFC C2

31-08-2013

Even buurten bij de C3 die onder leiding staat van S. Roelofsen. Voor mij geen onbekende ploeg maar toch nieuwsgierig naar hun prestaties.

De C3 die dit jaar begon met twee nieuwe leden Alija en Caspar en daarbij het wegvallen van drie vaste spelers die door zijn geschoven naar de C2. Na het fluitsignaal van de scheidsrechter die in mijn ogen de hele wedstrijd prima gefloten heeft, begonnen onze jongens met een hele nieuw achterhoede met Sjoerd en Thomas centraal in het midden aan deze wedstrijd. Na nog geen 5 minuten kwamen de mannen door een aanval over de vleugels op 1-0 voorsprong. Deze voorsprong bleef niet bij 1-0, ik weet niet wat er met deze groep is gebeurd maar onze jongens bleven zo lekker voetballen en combineren dat de voorsprong binnen een kwartier op 7-0 stond.  Achter, voor en op het middenveld, alles klopte. Sjoerd en Thomas die echt elke bal onderschepten die richting onze goal werd gespeeld.

Ook de backs met Alija en Sven bleven knokken en niet alleen knokken, ook wisten ze de bal prima naar het middenveld te passen zodat zij daar een gevolg op konden geven.

Het middenveld, waar ook wat veranderingen hadden plaatsgevonden, wist zich goed staande te houden en bleef continue de spits en de vleugels aanspelen waardoor er hele mooie uitbraken te zien waren. Deze uitbraken werden verzilverd  door Matthijs die lekker op dreef was, Sancho die de bal goed mee gaf of zelf scoorde en Niels die zijn goaltje weer mee pikte (prima voetbal mannen) De rust werd ingegaan met 10-1 dus na het bekertje drinken (wat weer prima verzorgd was door onze vrijwilligers, ondanks de grote verbouwing) begonnen de mannen aan de tweede helft, ook deze werd weer voetballend ingevuld.  Zelfs onze kleine krachtpatser Ronald wist een schitterende goal te maken en werd  na deze mooie goal door onze nieuwe captain Thomas over het veld gedragen. De eindstand van deze wedstrijd  kwam uit op 14-1 voor De Rijp. Mannen even voor jullie, ik heb deze wedstrijd met bewondering naar jullie gekeken.  Jullie hebben deze wedstrijd laten zien dat jullie ook zonder de drie weggevallen spelers een mooie pot voetbal kunnen spelen. Hopelijk blijven jullie ook voor elkaar vechten als de tegenstand iets zwaarder word.  Al met al zijn jullie een heel leuk team en ik ben trots dat ik jullie mag trainen. Ook Stefan wil ik mijn complimenten geven voor de opstelling en het coachen van de jongens. Jongens hou dit niveau vast en dan gaan jullie het nog ver schoppen. Tot op de volgende training.

Een trotse trainer Peter.

ING

Schrijf een reactie