Home/Jeugd/D1 dendert voort in Broek in Waterland

D1 dendert voort in Broek in Waterland

De eerste uitwedstrijd tegen SDOB was weer een mooie. Met een compleet team gingen we na vorige week vol vertrouwen naar Broek in Waterland. Degenen die de navigatie volgden reden lekker efficiënt naar Broek in Waterland, degenen die de leider volgden werden getrakteerd op een aantal zeer mooie toeristische plekjes die nog door bijna niemand zijn ontdekt de afgelopen 30 jaar. Maar uiteindelijk kwam het gehele team toch in de kleedkamer weer bij elkaar. Milan V. Stond dit keer op doel en de eerste helft zou een hele rustige worden voor hem. Want vanaf de 1e minuut gaven we vol gas en na 10 minuten lag de eerste er al in door mooi doelpunt van Milan H. Het tikken ging weer lekker en hoppakee, weer 5 minuten later schoot Robbert met een prachtige knal de 2-0 binnen. Sommige spelers van SDOB werden al een beetje duizelig van het getik en net toen ze weer een beetje bijkwamen was het alweer 3-0. Na een mooie actie van Stijn en een strakke pass van Matthijs lag de bal panklaar voor Milan H. Met zo’n stand ga je toch lekker de rust in. Na rust werd het wat slordiger maar toch wisten wij nog 3 keer te scoren. Nicole knalde de bal vanaf 16 meter hard in de touwen en spits Reece schoot na een corner de bal zelfs met links in de rechterhoek. Het grote mysterie is, nu ik dit stukje schrijf, wie het 6e doelpunt maakte. Om niemand te kort te doen: het was een strak schot boven in de kruising nadat hij 5 man had uitgekapt en de keeper had gedold. Een doelpunt om nooit meer te vergeten van Milan V, Daan, Robin, Bas, Fadi, Matthijs, Bart, Stijn, Robbert, Milan H, Tom, Nicole of Reece*. Uiteindelijk scoorde SDOB ook nog 2 keer maar een 6-2 overwinning is een prima resultaat. Volgende week de belangrijke bekerwedstrijd tegen IVV dat ook 2 keer heeft gewonnen. Maar we hebben alle vertrouwen in een goed resultaat. En ook leuk dat we weer eens om 8.00 uur mogen verzamelen.

Groet,
Marcel

*)doorhalen wat niet van toepassing is

ING