Home/PR/Sponsor/ING nieuwe sponsor van SV De Rijp

ING nieuwe sponsor van SV De Rijp

Bank steunt amateurvoetbal en geeft onze club extra impuls

ING nieuwe sponsor van SV De Rijp

ING is vanaf 1 september de nieuwe hoofdsponsor van SV De Rijp. De samenwerking met de bank heeft een looptijd van drie jaar. Onze voetbalvereniging is een van de 122 amateurclubs die uit bijna 800 aanmeldingen is beloond met een intensief sponsorschap van ING. De samenwerking ging maandag in en heeft een looptijd van drie jaar.

In maart startte de bank met een van de meest omvangrijke sponsorprogramma’s in de geschiedenis van het amateurvoetbal. Hiermee moet het amateurvoetbal naar een hoger plan worden getild. Clubs uit heel Nederland maakten met het schrijven van een onderscheidende en originele pitch (sponsorplan) kans op een intensief sponsorschap. SV De Rijp behoorde tot een van de uitverkorenen.

Het bestuur van SV De Rijp is enorm trots dat we met onze pitch een hoofdsponsorschap van ING in de wacht hebben gesleept. Het samenstellen van het sponsorplan was een prestatie van de hele vereniging. We kunnen met deze extra impuls onze ambitie voor de komende jaren verwezenlijken.

ING doet veel aan sportsponsoring en is in de voetbalwereld vooral bekend als geldschieter van de KNVB voor het Nederlands elftal. Nu begeeft de bank zich dus ook op het gebied van amateurvoetbal. “ING wil met dit initiatief een structurele bijdrage leveren aan het waarmaken van de ambitie van amateurverenigingen”, verklaart Ruben Uitendaal, rayondirecteur van ING Noord-Holland Midden. “We willen het amateurvoetbal in Nederland steunen om financieel fit te worden. Binnen het sponsorschap helpen we dan ook de vereniging met kennis en advies om de financiële huishouding gezond te houden.”

De overeenkomst met ING is de grootste sponsordeal uit de 82-jarige clubhistorie van SV De Rijp. Het bestuur toont zich zeer verguld dat een grote internationale bank én topsponsor als ING bereid is in zee te gaan met SV De Rijp. Daarmee onderscheiden we ons in de regio. De bank is met ruim 8,9 miljoen rekeninghouders een van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners in Nederland. Het is een onderdeel van de ING Groep, een wereldwijd opererende financiële instelling met meer dan 82.000 medewerkers. De sponsoring zal ten goede komen aan alle geledingen van SV De Rijp. We houden al onze overige sponsors, zoals Het Wapen van Münster en Medec, natuurlijk in ere.

Erik Oudshoorn.

ING-bezoek_sept2014
Op zondag 7 september voor aanvang van de eerste competitiewedstrijd van het 1e elftal werd het contract getekend. Op de foto v.l.n.r.: manager Charles Cerneus, Rayon-directeur Ruben Uitendaal van de ING bank en Erik Oudshoorn, voorzitter van SV De Rijp.

ING

Schrijf een reactie