Nieuws

Home/Renovatie/Nieuws over de aan/verbouw kleedkamers: helpende (werk)handen gezocht!

Nieuws over de aan/verbouw kleedkamers: helpende (werk)handen gezocht!

De finale van de aanbouw/renovatie van onze kleedkamers nadert. Er is al een hoop gebeurd op ons sportcomplex. Vele clubmensen zetten zich hiervoor in. Zo is buiten de eerste zandlaag afgehaald van de dam naar de nieuwbouw door Gerard Kuin met trekker met laadschep van Pieter Stoop en met de trekker van de club met een kiepkar van Simon Ruiter. Daarna heeft de firma Kramer Beemster met een grote kraan het laatste zand eruit geschept en afgevoerd naar de fietsenstalling.

Binnen is Jan Smit al lekker bezig met het dichtsmeren van de sleuven voor de waterleiding voor de douches en kranen.
Jan (Smit) heeft de leiding over het tegelwerk, Jan Nibbering gaat over het straatwerk en Bert (Goesinne) over het schilderwerk.

Aanbouw kleedkamers 1

Aanbouw kleedkamers 2

Helpende (werk)handjes gezocht!

Dat vraagt om hulp voor de volgende activiteiten:

• Muren voorstrijken en sauzen
  • Tegels plakken
  • Helpen met transporteren van stoeptegels voor tegelpad om nieuwbouw (vanaf sporthal) m.b.v. trekker (met klep), zodat tegelpad in januari gelegd kan worden

Wil en kun je ons helpen met deze activiteiten, meld je dan snel aan bij Bert Goesinne, 06-33018349.
Vele handen maken licht werk en zo kunnen we er samen voor zorgen dat we zo snel mogelijk onze nieuwe kleedkamers in gebruik kunnen nemen. Ook A-junioren zijn welkom om zich aan te melden!

Alvast bedankt voor alle hulp!

Bert Goesinne

ING