Home/PR/Sponsor/Hoera, 1000 euro gewonnen voor SV De Rijp!!!

Hoera, 1000 euro gewonnen voor SV De Rijp!!!

In december zag ik bij toeval de actie ‘De Wensboom’ bij de Rabobank waarbij je een wens in een wensboom kon hangen.

“Kan uw vereniging, stichting of buurt hulp gebruiken bij de realisatie van een mooi plan? Doe dan nu mee met De Wensboom 2015!

Voorwaarden

Het is de bedoeling dat uw wens de leef- of werkomgeving zal verbeteren en een maatschappelijk, economisch, duurzaam, sportief of cultureel karakter heeft. Omdat we graag veel wensen laten uitkomen, kunt u maximaal €1.000,- vragen voor uw wens. “

Toen ik het bericht over De Wensboom las, dacht ik meteen aan SV De Rijp en in het bijzonder aan de kleedkamers en de toiletten.IMG-20160114-WA0004

Met de vele vrijwilligers zijn we al een poosje bezig ons complex op te knappen. De kantine en keuken zien er weer picobello uit en ook met de nieuwe kleedkamers zijn we druk bezig.
Ik heb een wens ingestuurd met het verzoek om een donatie voor de nieuwe toiletten, deze staan ook hoog op het verlanglijstje van SV De Rijp. Om alles aan deze tijd aan te passen moet er ook een invalidentoilet komen.

Tot mijn grote verrassing werd ik gebeld door het Coöperatiefonds van de Rabobank met de mededeling dat mijn wens is uitgekozen! Tevens werd het maximale bedrag toegekend.
Afgelopen woensdag ben ik met Peter Stam naar de uitreiking geweest en mocht ik een cheque van  € 1000,00 symbolisch in ontvangst nemen.

DSC_8935

Rabobank, bedankt namens SV De Rijp! Dit lijkt mij een prachtig begin voor de nieuwe toiletten.

Yvette Deitmers

ING