Home/Arbitrage/SV DE RIJP wordt ARAG FairPlay gecertificeerd!

SV DE RIJP wordt ARAG FairPlay gecertificeerd!

ARAG FairPlay certificering

Sinds 1 januari 2011 is ARAG official partner van de KNVB scheidsrechters Betaald Voetbal.
Samen met de KNVB wil ARAG werken aan het bevorderen van fair play in het voetbal.

Daarbij richten beide partijen zich niet alleen op het Betaalde Voetbal maar juist ook op het Amateurvoetbal.
Daarom zijn ze samen een actie gestart voor een professioneel scheidsrechtersbeleid binnen amateurverenigingen.

De scheidsrechterscommissie van SV De Rijp is hier actief mee bezig. We voldoen nu ook aan alle randvoorwaarden die hieraan gesteld worden.
Als beloning voor een goed arbitragebeleid zal SV De Rijp daarom op zaterdagochtend 30 april dit kwaliteitskeurmerk in ontvangst mogen nemen. Vanaf dat moment zijn we ARAG FairPlay gecertificeerd!

De uitreiking zal geschieden door de Betaald Voetbal scheidsrechter Dennis Higler.

We willen al onze verenigingsscheidsrechters van harte uitnodigen om deze ochtend aanwezig te zijn!

Uiteraard is iedereen die kennis wil nemen van het arbitrageplan en de ARAG FairPlay Certificering ook van harte welkom.

Het programma van deze ochtend is
:

•   9.30 uur        ontvangst  in de kantine van SV De Rijp
  •   9.40 uur        welkomstwoord
  •   9.50 uur        presentatie werkwijze arbitrage SV De Rijp
  • 10.10 uur        ondertekening convenant en de uitreiking van het ARAG Amateurpakket en het FairPlay Zone bord
  • 10.25 uur        naar het A-veld
  • 10.30 uur        samen met Dennis Higler de wedstrijd SV De Rijp C2 – Hollandia C2 bekijken; hierbij wordt de arbitrage                               besproken
  • 12.00 uur        fotomoment Dennis Higler met aanwezige verenigingsscheidsrechters
  • 12.10 uur         mogelijkheid tot spreken met Dennis Higler
  • 12.30 uur        einde officiële programma