Home/Arbitrage/Scheidsrechter van de week

Scheidsrechter van de week

Bij de Rijp hebben we 30 scheidsrechters, die elk weekend op het veld staan om de wedstrijden in goede banen te leiden. De scheidsrechterscommissie vindt dat de scheidsrechters ook een keer in het zonnetje gezet moeten worden! Elke week vertelt
Mees van Schaikeen scheidsrechter iets over zijn/haar scheidsrechterscarrière.

Scheidsrechter van de week: Mees van Schaik

Deze week is de scheidsrechter van de week Mees van Schaik. Mees is 13 jaar en fluit al 1 seizoen voor onze club. Hij fluit op zaterdag onze F- en E-pupillen en hij is gaan fluiten, omdat het hem leuk leek.
Wat Mees nu het leukste vindt, is dat hij de baas is over het spel.
Misschien wilt Mees later wel gaan fluiten voor de KNVB, maar dat weet hij nu nog niet.
Het leukste wat hij heeft meegemaakt, was een leuke wedstrijd fluiten die hij zelf ook goed vond gaan. Wat hij niet leuk vond was dat het een keer begon te sneeuwen.
Mees wilt later graag een keer het eerste van SV De Rijp fluiten en ook zou hij graag lange scheidsrechtersbroeken willen hebben voor in de winter.

Mees, leuk dat je bent gaan fluiten. Ik hoop dat je er nog lang plezier in hebt en dat je nog een tijdje door blijft gaan!

Joy Ferron

ING