Home/Senioren/DE RIJP EN GRAFT BEDANKT!

DE RIJP EN GRAFT BEDANKT!

Het bestuur van SV De Rijp wil alle Rijpers, Grafters en andere aanwezigen uit de regio bedanken voor het welslagen van de kampioenswedstrijd. De grote belangstelling was een enorme steun voor het eerste elftal. Bovendien verliep de wedstrijd zonder enige wanklank en werd er, op enkele uitzondering na, door iedereen gehoor gegeven aan de oproep met drank niet het terras te verlaten.

Ook is veel dank op zijn plaats voor degenen die zich een week lang hebben ingezet om het kampioenschap op grootse wijze in goede banen te leiden en te kunnen vieren. Vooral Ruud van Tiel, Frank en Shanna Oudejans, Wilma Visser en Peter en Annie Stam mogen in dit verband genoemd worden. Verder een woord van dank voor alle vrijwilligers die dorstige kelen hebben voorzien van vele drankjes op deze prachtige lentedag. Tevens voor de leden van de vrijwillige brandweer die voor de wedstrijd het veld sproeiden, En niet in de laatste plaats de maandagse schoonmaakploeg. Het was onvergetelijk. Hulde!

ING

Eén reactie geplaatst

geschreven op 10 mei 2016 - Beantwoorden

Namens het gehele team bedankt voor de organisatie van dit fantastische kampioenschap! Het hele seizoen zijn we door velen zowel thuis als uit aangemoedigd, waarvoor ook veel dank! Er waren uitwedstrijden bij waar er meer Rijpers / grafters aanwezig waren dan plaatselijke toeschouwers. Dit zegt veel over de toewijding aan onze mooie club!

Schrijf een reactie

ING