Home/Arbitrage/Nieuws vanuit de scheidsrechterscommissie

Nieuws vanuit de scheidsrechterscommissie

iconFairPlay Zone

Algemeen

Het zal u niet zijn ontgaan dat SV De Rijp op zaterdag 30 april jongstleden het KNVB-ARAG FairPlay certificaat heeft ontvangen.

Dit vanwege een goed arbitragebeleid binnen onze vereniging.
Wij zijn in ieder geval als scheidsrechterscommissie bijzonder trots op dit resultaat!
Dank aan ieder die hier ook aan heeft bijgedragen.

Edwin Ferron heeft op 9 mei het KNVB-certificaat Scheidsrechterscoördinator behaald. Van harte gefeliciteerd hiermee!

Spelregels

De spelregelcommissie van de FIFA (de IFAB) heeft voor komend seizoen 2016–2017 een redelijk aantal wijzigingen doorgevoerd. We zullen u hierover informeren voor aanvang van het nieuwe seizoen; dit zal zowel op de site als ook in Het Kontakt vermeld gaan worden.
Onze verenigingsscheidsrechters zullen hierover tijdens een bijeenkomst uitgebreid worden geïnformeerd.

Informatiebijeenkomsten scheidsrechters

Er is een informatiebijeenkomst in de kantine voor de jeugdscheidsrechters (dus de scheidsrechters die de E- en F-pupillen fluiten) op woensdagavond 24 augustus, aanvang 19:30 uur.
Voor de overige verenigingsscheidsrechters is er een informatiebijeenkomst gepland, in de kantine, op maandagavond 29 augustus, aanvang 19:30 uur.

Cursus pupillenscheidsrechter

Ook willen we weer aan het begin van komend seizoen een cursus organiseren voor de opleiding tot pupillenscheidsrechter. Je moet hiervoor minimaal 12 jaar zijn en er zijn geen kosten aan verbonden, deze worden namelijk door SV De Rijp betaald.

Indien het je leuk lijkt om op de zaterdag F-pupillen en E-pupillen te fluiten dan kun je je aanmelden voor deze cursus bij Hans Knijn, telefoonnummer: 06–44 620 897 of per e-mail: hknijn@quicknet.nl.

Het fluiten van wedstrijden van de F- en E-pupillen is ontzettend leuk en je steekt hier ook veel van op waar je later ook veel aan zult hebben! Aanmeldingen willen we graag zo snel mogelijk van jullie ontvangen!

ING

Schrijf een reactie