Home/Renovatie/Nieuws van de bouwcommissie

Nieuws van de bouwcommissie

De taak van de Bouwcommissie zit erop, en ik kan met een gerust hart zeggen dat de vele inspanningen van dit team, samen met alle vrijwilligers daaromheen, er toe hebben geleid dat SV De Rijp een toekomstbestendige voetbalaccommodatie rijker is geworden.

Een sportcomplex waar wij hopelijk nog vele decennia heel veel plezier aan gaan beleven. Namens de bouwcommissie wil ik hierbij iedereen nogmaals bedanken voor dit fantastische huzarenstukje. We kunnen er met recht trots op zijn!
Uiteraard blijven er altijd nog wensen en aandachtspunten voor verbetering, maar dat is iets om samen met onze clubmensen en vrijwilligers aan te blijven werken voor in de toekomst. De Bouwcommissie als zodanig (in de personen van Bert Goesinne, Hans Knijn, Armand Spee en ondergetekende) hebben in ieder geval besloten om daarin een stapje terug te doen.

bouwcommissie_bouw-gereed_augustus-2016

Wel zal Bert Goesinne in zijn hoedanigheid als complexbeheerder met zijn team de komende tijd gaan bekijken waar de prioriteiten liggen en hoe deze evt. zijn te realiseren. Denk daarbij aan het vernieuwen van de bestaande toiletten bij de voormalige hoofdentree, de realisatie van een mindervalidetoilet, en het opknappen van de oorspronkelijke kleedkamers 1 t/m 4, met daarbij niet te vergeten aandacht voor de huidige staat van de dakbedekking en gevels. Dat daarbij alle hulp welkom is, moge duidelijk zijn. Dus als u denkt dat u daarin iets kunt betekenen, schroom niet om Bert daarover even aan te schieten!

We spreken elkaar!

Nico Klijn