Home/Jeugd/Nieuwe hoofdingang terrein SV De Rijp

Nieuwe hoofdingang terrein SV De Rijp

De hoofdingang van ons voetbalterrein is verplaatst. U kunt het terrein betreden via de nieuwe houten brug. Na de brug linksaf kunt u direct de kantine in. Als u meteen naar de kleedkamers of de velden wilt dan gaat u naar rechts door de steeg tussen de kleedkamers door. Er is een bord opgehangen om bezoekers de weg te wijzen. Op deze manier kunnen bezoekers van SV De Rijp die op de fiets of brommer komen, gebruik maken van de fietsenrekken van de brede school.

nieuwe-hoofdingang-brug-SV-de-Rijp_januari-2017

De eerste week januari is het tegelpad opnieuw gelegd door een aantal vrijwilligers: Abel Hoogeboom, Nico Oudejans, Piet Waal, Joris Govers, Coen Stoop, Ruud Van Tiel, Bert Goesinne en twee mannen van Roelofsen verhuur- en loonwerkbedrijf Zuidschermer. Rob Sombroek heeft de tegels gezaagd en aangedrild zodat het tegelpad er weer keurig bij ligt. Iedereen kan nu via de brug door de steeg naar de velden en de kantine.

Wat moet nog gedaan worden? Denk aan de dames- en herentoiletten. We waren van plan de damestoiletten door te trekken naar de doucheruimte van kleedkamer 1, deze kleedkamer is bij het magazijn getrokken. Helaas zijn de centen op. Dat is niet zo vreemd als we kijken wat er al gedaan is. We gaan nu met vrijwilligers de toiletten toch opfrissen, denk aan nieuwe tegels, wastafels, wandcloset, urinoirs, verlichting en verf. En buiten om het pand moeten wij de zwarte panelen nog doortrekken en de muur op nieuw voegen. Zo zijn er nog wel een paar kleine dingen die nog gedaan moeten worden, denk aan de tegels voor de kleedkamers 5-6-7 en de trottoirbanden van het tegelpad.

Bert Goesinne,
materiaal-/complexbeheer