Nieuws

Home/Jeugd/Nieuw: app ‘KNVB wedstrijdzaken’. Juiste e-mailadres bekend?

Nieuw: app ‘KNVB wedstrijdzaken’. Juiste e-mailadres bekend?

apps KNVB wedstrijdzaken en voetbal.nl

De Voetbal.nl app (voor iedereen)

Uitslagen, standen, programma’s, en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.
Deze app is bestemd voor alle leden van SV De Rijp. Voeg je eigen team(s) die je wilt volgens als favoriet toe en dan ben je met de app altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan moet je je even registreren met het e-mailadres dat wij hebben geregistreerd in Sportlink (ledenadministratie). Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd? Dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres dat bij ons bekend is. Download de app via https://www.voetbal.nl/voetbalnl-app

De app KNVB Wedstrijdzaken (voor teammanagers, scheidsrechters en officials)

Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij teammanager (aanvoerder of leider), wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Kijk op https://www.sportlink.nl/ledenadministratie/wedstrijdzaken/

Met deze app leg je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vast. Registreer je in de app met het e-mailadres dat SV De Rijp heeft geregistreerd in Sportlink (ledenadministratie).

De teammanager kan ook spelersfoto’s toevoegen (of wijzigen) aan de spelers. Een kwestie van foto’s maken en uploaden bij de speler van je team.

Let op: de ledenadministratie moet een teammanager, scheidsrechter of wedstrijdsecretaris wel apart in Sportlink invoeren. Anders werkt deze app en functie alsnog niet.

De inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker.

Hebben wij jouw juiste e-mailadres?

Weet je niet welk e-mailadres bij ons in het systeem is vastgelegd of lukt het registreren niet? Stuur dan een mail naar svderijp.ledenadministratie@quicknet.nl en geef dan aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen.

Met vriendelijke groet,
ledenadministratie SV De Rijp,
Jacqueline Oudejans

 

NB Het is even wennen en puzzelen, maar met elkaar komen we er vast en zeker weer uit. In de (oude) bestuurskamer waar nu het wedstrijdsecretariaat is, zijn vaak wel personen aanwezig die je kunnen helpenING

Schrijf een reactie

ING