Home/Jeugd/Sporting Krommenie C4 – SV De Rijp C3

Sporting Krommenie C4 – SV De Rijp C3

Eindelijk WE zijn weer begonnen !!!!!!!!!!!!!!!!

Met 12 jongens op weg naar Krommenie uuuhhhhhhh eerst Sven T uit zijn bed halen(11.15 uur) en dan op weg met 13 man. Op een knollenveld (niet elke club heeft zo een mooi veld als wij !)mochten we aantreden voor de beker. We begonnen fel aan de wedstrijd waardoor Sporting zo SCHROK dat Niels al heel snel een kans kreeg maar de keeper redde zijn inzet. Na 37 sec.!!!!!!! was het Twan die een voorzet gaf en een tegenstander zo aardig was om de bal achter zijn keeper te schieten 0-1. Omdat we zoveel druk zetten op onze tegenstander veroverden we ook telkens snel de bal en na een diepte pass van Thomas was het Niels die zijn 2de kans net naast schoot. Onze “nieuwe” keeper Sten had in deze fase niks te doen maar de keeper in het andere doel had het juist heel druk. Sancho schoot van afstand net over, Matthijs schoot op de paal en Jur op de lat, Twan op de kruizing , Niels op de lat ,misschien moeten we toch een keer trainen op laag schieten !!!. Na een mooi 1 2tje tussen Niels en Sancho was het Niels die net naast schoot. Nadat “laatste man” Sjoerd de bal onderschepte en gelijk Matthijs de diepte in stuurde ronde Matthijs deze kans goed af 0-2. Op een voorzet van Jur nam Matthijs de bal in 1 keer op zijn schoen, de bal kwam wel 15 meter naast het doel maar een tegenstander was zo aardig om de bal over de achterlijn te schieten, corner.

Twan nam de corner waarna Sporting de bal probeerde weg te werken maar ze zagen Björn niet staan waardoor Björn de bal “snoeihard” tegen de touwen schoot  0-3 !!!! Leuk om te zien was dat ALLE spelers zich bovenop Björn storten, nadat we Björn hadden uitgegraven konden we verder, ook de Scheidsrechter feliciteerde Björn met zij eerste doelpunt. Ronald pakte weer een keer de bal af en passte de bal door naar Sven die passte de bal door naar Niels die nu wel scoorde 0-4. Na weer een mooie pass van Thomas op Niels die mooi afrondde na een 1 2tje met Jur 0-5. Nadat Sven T na 30 min. Op het middenveld kwam te voetballen scoorde hij gelijk op aangeven van Matthijs 0-6. Ook Sportingbleef voetballen en scoorde na een snelle uitbraak de 1-6. Vlak voor rust maakte Matthijs na een prachtige combinatie met Niels de 1-7. Rust.

Na rust begonnen we wat te overmoedig waardoor Sporting de 2-7 scoorde.

Swen P pakte de bal af van zijn vaste tegenstander en passte de bal door naar Alija die passte de bal naar Matthijs maar die schoot de bal hard op de lat. Na een mooie slalom actie van Sancho waarbij hij langs 21 man ging en daarna de bal aan Jur gaf die hem keurig afrondde 2-8. Na een paar kansen van Sporting werden we toch weer beter en liepen we uit door een goal van Twan 2-9 en een doelpunt van Matthijs na een lange diepte bal van Sjoerd 2-10. Het laatste doelpunt maakte Niels na een mooie rush 2-11. In de laatste minuut maakte onze keeper Sten nog een mooie redding.

Jongens TOP gespeeld !!!!!!!!!!!!!!!!

Gabriël

ING