Nieuws

Home/Jeugd/Uitnodiging Team van de Week JO8-1 Leo Borst Trap de Lat of Door de Deur competitie

logo_websitelogo_website

Team van de Week: JO8 – 1

Zondag 1 oktober

Bij deze wil ik jullie uitnodigen om als Team van de Week aanwezig te zijn bij de volgende wedstrijd:

S.V. De Rijp 1 – KSV 1

Jullie mogen voor de wedstrijd met jullie hele team hand in hand met het 1e mee het veld oplopen. In de rust mogen jullie deelnemen aan de ‘Leo Borst Trap de Lat of door de Deur’-competitie van het seizoen 2017-2018.

Carteam_logo_LeoBorst-arcering_v3

• Aanvang Team: 14:00 uur
  • Elke speler mag 3 keer schieten
  • Schieten vanaf penaltystip
  • Puntentelling:
    A = 15 punten ( lat )
    B = 10 punten ( paal )
    C = 5 punten ( in het doel )
    D= 25 punten ( kruising )
    E= 35 punten ( opening v/d deur )
  • Het team dat de meeste punten haalt gaat naar de finale aan het eind van het seizoen.
  • De Hoofdprijs blijft een verrassing!
  • De nummers 1 en 2 van elk team dat mee doet ontvangen daarnaast nog een leuke prijs.

Jullie zullen worden ontvangen door de leden van het jeugdbestuur die op die dag aanwezig zijn. Wij zien de pupillen graag op bovengenoemde tijd op het complex in trainingspak/wedstrijdtenue (afhankelijk van het weer).

Na het Latje Trap in de rust krijgen de pupillen in de kantine een zakje chips/snoep/drinken.

Tot dan!
Het Jeugdbestuur