Home/Jeugd/Herfstvakantie! Maak gebruik hiervan om extra loten te verkopen

Herfstvakantie! Maak gebruik hiervan om extra loten te verkopen

Grote Clubactie 2017 van start!     Grote-Clubactie-80%-opbrengst-voor-de-club

De Grote Clubactie gaat hartstikke goed!

De Grote Clubactie is onderweg en dat is te merken, er zijn clubleden die het vuur uit hun schoenen lopen om zoveel mogelijk loten te verkopen. Super top!

Van elk verkocht lot van € 3,- krijgt SV De Rijp 80 %, dit betekent dus als jij 20 loten weet te verkopen aan jouw ouders, opa’s, oma’s, buren en andere bekenden er € 48,- (!!) naar de clubkas gaat.

Tipstips_button

• Familie doet het altijd erg goed, ga bij opa, oma, tante, oom, nicht of neef etc. langs en vergeet zeker je ouders niet!
  • Vergeet de verjaardagen vooral ook niet het huis zit dan vol!
  • Tijdens wedstrijden van ons eerste elftal is het altijd lekker druk en veel mensen betekent veel kansen om de loten te verkopen!
  • Ga in je clubtenue langs de deur, zo weten mensen meteen van welke vereniging je bent
  • Ga in plaats van in je eentje met een vriendje/vriendinnetje of zelfs misschien met heel je team samen lootjes verkopen. Dat maakt het nog leuker!
  • Vergeet niet te vertellen dat de kopers van loten kans maken op fantastische prijzen.
    Zoals een auto of € 100.000,-

Plekken waar veel mensen komen zijn slim om met jouw team te gaan staan (bijvoorbeeld het Winkelcentrum of een evenement, maar wellicht heb jij zelf nog wel een slimmere plek). Mocht jij dit willen doen, geef dit dan even door aan jouw leider.

Waar sparen we dit jaar voor?

Dit jaar willen we graag een pannakooi aanschaffen. Een pannakooi is erg geschikt om technische vaardigheden van het voetbal te leren en te ontwikkelen. Vooral de behendigheid en techniek in kleine ruimtes worden hierbij optimaal getraind. ING heeft al een flink deel van het geld beschikbaar gesteld. Nu wij nog. Of dit gaat lukken, hangt mede van jullie inzet af!

ING_pannakooi

Tussenstand

Ook zo benieuwd hoe je het doet met de verkoop van je loten?

Hier een tussenstand:

1 – Nick Veerman, JO9-3            107

2 – Sam Aukes, JO11-1                  66

3 – Sep De Haan, JO11-1               65

Lukt het jou om in de top te komen? Dat kan alleen als je loten verkoopt!!

Succes met het verkopen!

Inleveren van de loten

Je kunt de loten inleveren bij Bastiaan Lankhoorn, Fluytschip 13, of bij Claudia van Dort, Wevershof 53, of bij de oude bestuurskamer van SV De Rijp.

Wij wensen jullie heel veel succes met de verkoop van de loten en mocht je nog verdere vragen over De Grote Clubactie hebben, bel dan gerust met Bastiaan of Claudia of kijk op de site van SV De Rijp.

Alvast heel hartelijk bedankt voor jullie inzet! En veel succes met de verkoop!

Bastiaan Lankhoorn, 06-20011793
Claudia van Dort, 0299-674748