Nieuws

Home/Jeugd/Uitnodiging Team van de Week: JO11-1 Leo Borst Trap de Lat of Door de Deur

Uitnodiging Team van de Week: JO11-1 Leo Borst Trap de Lat of Door de Deur

logo_websitelogo_website

Team van de Week: JO11 – 1

Zondag 25 maart

Bij deze wil het jeugdbestuur jullie uitnodigen om als Team van de Week aanwezig te zijn bij de volgende wedstrijd:

SV De Rijp 1 – Con Zelo 1

Jullie mogen voor de wedstrijd met jullie hele team hand in hand met het 1e mee het veld oplopen. In de rust mogen jullie deelnemen aan de ‘Leo Borst Trap de Lat of door de Deur’-competitie van het seizoen 2017-2018.

Carteam_logo_LeoBorst-arcering_v3

• Aanvang Team: 14:00 uur
  • Elke speler mag 3 keer schieten
  • Schieten vanaf penaltystip
  • Puntentelling:
    A = 15 punten ( lat )
    B = 10 punten ( paal )
    C = 5 punten ( in het doel )
    D= 25 punten ( kruising )
    E= 35 punten ( opening v/d deur )
  • Het team dat de meeste punten haalt gaat naar de finale aan het eind van het seizoen.
  • De Hoofdprijs blijft een verrassing!
  • De nummers 1 en 2 van elk team dat mee doet ontvangen daarnaast nog een leuke prijs.

Jullie zullen worden ontvangen door de leden van het jeugdbestuur die op die dag aanwezig zijn. Wij zien de pupillen graag op bovengenoemde tijd op het complex in trainingspak/wedstrijdtenue (afhankelijk van het weer).

Na het Latje Trap in de rust krijgen de pupillen in de kantine een zakje chips/snoep/drinken.

Tot dan!
Namens het Jeugdbestuur,
Danny Veenman

> Ben je J08, J09, Jo10, J011 of Mo11 en ben je benieuwd wanneer jij mag Latje Trappen? Kijk dan op het Schema Trap de Lat of door de Deur seizoen 2017-2018