Home/Wedstrijdverslagen/Kleurrijk en eenzijdig duel ontsiert door zeurpieten

Kleurrijk en eenzijdig duel ontsiert door zeurpieten

Zondag 26-11-2017 De Wherevogels JO19-1 – SV de Rijp JO 19-1                             2-5 (0-3)

Sinterklaas heeft deze zondag langs de lijn helaas slechts even kunnen genieten,
Even, want al snel werd het plezier ontsiert door veel te veel zeurende pieten.

In het veld en langs de lijn,
Bleken spelers en ouders groot maar vooral heel klein met ongein.

De Wherepieten in hun vertrouwde camouflagetenue van zwart, wit en groen,
Onze Rijpers konden het daarom in het mooie rood met wit doen.

Met windje in de rug,
Drongen de Wherepieten De Rijp eerst op eigen helft terug.

Maar de Rood Witten waren slimmer, sneller en vooral cooler voor het Wheredoel,
Jip scoorde na een soort kluts met een onhoudbaar schot de 0-1, BWAMM, wat een balgevoel.

De Rijper verdediging stond ook vandaag weer als een huis en was niet te passeren,
Alras bleek dat een aantal Wherepieten behoorlijk te frustreren.

Gezeur over het optreden van de scheids- en lijnrechter moest het eigen falen maskeren,
Tjsa, ga maar terug naar school zegt Sint, om goede manieren of echte voetbalskills te leren!

De Rijp liet zich hierdoor nog niet verstoren,
En ging nog even door met aanvallen en scoren.

Beide Luc’s (Aal en R) wisten op fabuleuze wijze het vijandelijke net te vinden,
BOEMMM en BWAMMM, dus stond het nog voor rust 0-3 voor De Rijp lieve kijkbuiskinderen.

Deze Sint vond het op dat moment door het geklaag en gezever al lang niet meer leuk langs de lijn,
Deze voetbalbeleving was niet fijn (wat zijn grote mensen toch soms zooo klein).

Na rust werd de score verder uitgebouwd door beide Luc’s
Gewoon door goed te voetballen, zonder vervelende truc’s.

Dat De Rijp ook nog 2 doelpunten moest slikken was louter voor de statistieken van de KNVB,
En met 3 punten in de tas nam De Rijp terloops ook nog de koppositie over door verlies van concurrent AFC.

Groeten van S… tik(je)!

Dus toen kreeg ik een tikje op mijn schouder. Hoezo dit gedicht? Fuck! Sinterklaas dicht pas volgende week natuurlijk, het is nog steeds november en Black Friday nog niet eens achter de rug. “So what!?” denkt u nu? Eens! Maar met graagte benut ik nog even deze vrije ruimte.  Mannen, deze overwinning is een mooie beloning voor jullie onverzettelijkheid. Jammer van het dubbele kwartet en daarbij zeker een aantal heel onnodige kaarten. Volgende week niet meegaan in de malheur van de tegenstander en gewoon lekker blijven voetballen. Stan, beterschap man! En fijn dat nu ook Mick zijn eerste minuten na blessureleed weer kon maken. Tof!

Groetjes uit Graft, Hoofdpiet Robin en Badman! Hahahahahahahahahahahaha.

ING

Schrijf een reactie