Home/Jeugd/DE GROTE CLUBACTIE 2017 AFGEROND EN HOE!

DE GROTE CLUBACTIE 2017 AFGEROND EN HOE!

Grote-Clubactie-80%-opbrengst-voor-de-clubWaar een kleine club wederom heel groot in kan zijn…….

De Grote Clubactie 2017 zit erop en wij zijn echt SUPERTROTS op wat alle leden, ouders, begeleiders, trainers, niet te vergeten sponsors en ondernemers dit jaar voor elkaar hebben gekregen.

Jullie allemaal hebben heel hard jullie best gedaan! We zijn op een bruto omzet van € 8.104 gekomen. Het hoogste bedrag ooit!

Echt veel meer dan we verwacht hadden en we zijn daarmee over het record van vorig jaar gegaan. Het is zo mooi om te zien hoeveel mensen begaan zijn met het wel en wee van onze club.

Ga maar na:

• Met zijn allen hebben we 2701 loten aan de man weten te brengen
  • Gemiddeld 26 loten per lotenverkoper
  • Onze pupillen hebben voor netto € 4.226 aan loten weten te verkopen
  • 785 (!!) mensen hebben loten bij onze pupillen gekocht
  • Onze ondernemers hebben voor netto € 2.256,- aan loten gekocht
  • Hierdoor komt er € 6.482,- voor onze jeugd beschikbaar!

De prijsuitreiking van De Grote Clubactie wordt nog vastgesteld.

We zijn heel hard bezig geweest om alle lotenboekjes te verwerken. Waar we nog niet klaar mee zijn is vast te stellen wie de topverkopers zijn geworden. Dat moet goed gebeuren. Je begrijpt vast wel dat we ons niet willen vergissen. Houd het volgende clubblad goed in de gaten. Dan maken we bekend wie heeft gewonnen en wanneer de prijsuitreiking is.

De volgende ondernemers hebben een Superlot aangeschaft:

Grote-Clubactie-sponsors-2017

ING