Home/Jeugd/MO13 kampioen!!

MO13 kampioen!!

De MO13 van coach en trainer René Groot kon zaterdag 02-12 kampioen worden tegen St. Adelbert maar die wedstrijd werd afgelast. Dus konden ze afgelopen zaterdag 09-12 kampioen worden tegen Bergen, maar deze wedstrijd werd ook afgelast. De meiden hadden 2 wedstrijden minder gespeeld dan de nummer 1, en hadden maar 2 punten minder.

Omdat de KNVB niet van plan was nog een wedstrijd in te lassen, werd Bergen MO13 bereid gevonden alsnog de afgelaste wedstrijd te komen spelen, sportief! Dus om 12.00 uur trapten de meiden in de koude regen af met familie, vrienden, leraren en mensen van de club onder de overkapping. Voor de rust stond het 3-0 door een hattrick, en aan het eind van de wedstrijd stond het 6-0 door een hattrick.

Het fluitsignaal klinkt, de MO13 is kampioen, en een hagelbui barst los. Maar dat mag de pret niet drukken en de meiden krijgen felicitaties, bloemen en een medaille van het bestuur. P1090684

Binnen wachtten taart en patatjes, ook voor de speelsters van Bergen stond een patatje klaar om warm te worden. P1090726

Daarna op de platte kar een kampioensrondje door het dorp! Familie Poel bedankt!

P1090744

René, assistent trainers Emiel en Joep, regelaar Ruud, ouders, toeschouwers en SV De Rijp, bedankt!!!

Lisan van Essen

——————————————————————-

Ook het Jeugdbestuur van SV De Rijp feliciteert deze toppers met het behaalde kampioenschap!

MO13_kampioen

ING