Bouwcommissie vraagt hulp!

//Bouwcommissie vraagt hulp!

Draag je SV De Rijp een warm hart toe en ben je handig? Heb je ideeën om de kantine straks sfeer te geven? We zijn op zoek naar jou!

Tijdens de bouw
Bouwbedrijf Duinmaijer voert het merendeel van het werk uit en coördineert de renovatie van de kantine. Er zijn ook werkzaamheden, waar zij de hulp van vrijwilligers bij kunnen gebruiken. Hiermee kunnen we sneller werken en kunnen we ook kosten uitsparen. Dus kan je hand- en spandiensten doen tijdens de verbouwing van onze kantine; laat het ons weten! Vele handen maken licht werk!

Inrichten van de kantine
Wie wil er straks niet met een trots en tevreden gevoel een kopje koffie of een biertje drinken in een sfeervolle kantine? Wil je meedenken over de inrichting? Laat je horen!
We moeten het met een low budget doen, maar vertrouwen erop dat we er toch iets moois van kunnen maken.

Bouwcommissie
Tijdens de onderhandelingen van de Gemeente en SV De Rijp hebben een aantal mensen binnen de vereniging de koppen al bij elkaar gestoken en een plan uitgewerkt. De voorlopige bouwcommissie bestaat uit: Hans Knijn, Niels Pronk, Bert Goesinne, Nico Klijn en Armand Spee.

Contact
Heb je vragen? Heb je suggesties voor de inrichting van de kantine? Ben je handig en wil je jouw steentje bijdragen? Neem contact op met de bouwcommissie: bouwcommissie@svderijp.nl.

We zien uit naar jouw reactie! Met elkaar kunnen we er een geslaagd project van maken!
We hopen op vele handen en uw positieve energie.

Met vriendelijke groet,
namens de bouwcommissie,