Officiele start renovatie

//Officiele start renovatie

alt alt alt

Deze week is het zover. SV De Rijp gaat bouwen! Zaterdag 15 juni is de bouwovereenkomst getekend door het bestuur van de voetbalclub en Duinmaijer BV.

Bouw gaat van start
Het aannemersbedrijf uit De Rijp zal de komende maanden de kantine ‘draaien’ en renoveren in de richting van het nieuwe hoofdveld aan de zuidzijde. Tal van vrijwilligers van de voetbalclub doen in deze periode aanvullende werkzaamheden. Immers, vele handen maken licht werk en het krediet dat de gemeente hiervoor beschikbaar heeft gesteld is vooralsnog niet toereikend genoeg om alle kosten te dekken.

Kunstgrasveld
Tegelijkertijd starten deze week ook de werkzaamheden aan de velden. Het trainingsveld langs de N244 wordt door Grontmij getransformeerd tot hoofdveld met kunstgras. Op het bestaande A-veld komt in 2014 namelijk de Brede School. Het huidige C-veld wordt enkele meters opgeschoven en gerenoveerd.

Fraai visitekaartje
Eind augustus/begin september zijn alle werkzaamheden van bouwfase 1 voltooid. Volgend jaar hoopt SV De Rijp bouwfase 2 uit te voeren; de nieuwbouw van de kleedkamers. Bouwfase 3 bestaat voornamelijk uit sloopwerkzaamheden van de oude accommodatie.
Na de renovatie heeft SV De Rijp een fonkelnieuw complex, een fraai visitekaartje van het dorp, dat ook een verlengstuk is van de Brede School.

2013-06-15T14:12:28+00:00zaterdag 15 juni 2013|Renovatie|