Verslag Warmdraaitoernooi

/, Senioren/Verslag Warmdraaitoernooi

Vrijdagavond 9 augustus 2013 startte het ‘Het Wapen van Munster Warmdraaitoernooi’.
Deelnemers waren: SV De Rijp 1 en 2, Kwadijk 1 en 2, Oosthuizen 1 en 2, Graftdijk.

De eerste wedstrijd op het kunstgrasveld was:  SV De Rijp 1 – Oosthuizen 1.
De Rijp begon sterk en had  redelijk snel een voorsprong van 2 – 0. Nog voor de rust maakte Oosthuizen gelijk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Na de pauze startte De Rijp met een aantal wijzigingen. Deze pakte ook goed uit.  De Rijp kreeg vele kansen, maar werden niet benut. Oosthuizen was ook dichtbij een doelpunt.  Vlak voor tijd werd het toch nog 3 -2  voor de Rijp.

Op het ‘oude A-veld’  werd de wedstrijd Kwadijk 1 – Graftdijk 1 gespeeld. Deze wedstrijd werd door Kwadijk gewonnen.

Zondagochtend om 10.30 uur startte het tweede deel van het toernooi met de wedstrijd De Rijp 2 – Kwadijk 2.  Er werd maar 45 minuten gevoetbald. De Rijp speelde sterk en kwam ook op voorsprong. De uitslag was 2 – 2.

Daarna werd de wedstrijd Kwadijk 2 – Oosthuizen 2 gespeeld. In die wedstrijd werd er niet gescoord.

De laatste wedstrijd om 12.30 was De Rijp 2 – Oosthuizen 2. Deze wedstrijd werd door De Rijp gewonnen met 3 – 2.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

‘s Middags werd de wedstrijd De Rijp 1 – Graftdijk 1 gespeeld. Voor beide partijen gold dat niet alle spelers aanwezig waren. De Rijp speelde een goed pot en won de wedstrijd met 7 – 1.

Op het andere veld was de wedstrijd Kwadijk 1 – Oosthuizen 1, die door Kwadijk met 3 – 0 werd gewonnen.

Na afloop vond bij de geïmproviseerde kantine de prijsuitreiking plaats.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De uitslag van dit toernooi was:
1:  SV De Rijp
2: Kwadijk
3: Oosthuizen
4: Graftdijk

Vele toeschouwers hebben leuke wedstrijden gezien. Iedereen was het er over eens dat SV De Rijp een heel mooi sportcomplex gaat krijgen. Het kunstgrasveld is een plaatje en de kantine, die in fases wordt verbouwd, krijgt een mooie uitstraling.

Bekijk meer foto’s van het toernooi in het fotoboek.

2013-08-14T12:44:19+00:00woensdag 14 augustus 2013|Programma, Senioren|