Hoofdsponsor SV De Rijp tekent nieuw contract

//Hoofdsponsor SV De Rijp tekent nieuw contract

De huidige hoofdsponsor ‘Het Wapen van Munster’ heeft afgelopen zondag, vlak voor de aftrap van de wedstrijd De Rijp 1 – Graftdijk 1 een nieuw sponsorcontract getekend. Het Wapen van Munster is ook de komende drie jaar hoofdsponsor van SV De Rijp. Het florerende bedrijf van Dennis en Adrienne Blokdijk prijkte al drie seizoenen op het shirt van het eerste elftal. SV De Rijp is trots op zijn hoofdsponsor!

Samenwerken
Het Wapen van Munster en SV De Rijp zullen de komende jaren nadrukkelijker hand in hand samenwerken om de grootste sportvereniging van onze gemeente een bloeiend bestaan te bezorgen. Tegelijkertijd zal de voetbalclub zich inspannen voor exposure van het restaurant. ‘We gaan er iets moois van maken’, zei Dennis Blokdijk dan ook.

Kunstgrasveld
De ondertekening van het sponsorcontract gebeurde afgelopen zondag op het gloednieuwe kunstgrasveld. Het weekend stond in het teken van Warmdraaitoernooi, dat ook de naam Het Wapen van Munster draagt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dennis Blokdijk van Het Wapen van Munster ondertekent het nieuwe sponsorcontract onder toeziend oog van Erik Oudshoorn, voorzitter van SV De Rijp

Vlaggen
Naast deze ondertekening heeft Dennis Blokdijk de vereniging drie mooie vlaggen geschonken, die elke dag zichtbaar zijn aan de rand van het kunstgrasveld.

2013-08-14T19:43:48+00:00woensdag 14 augustus 2013|PR/Sponsor|