De B3 verliest met opgeheven hoofd

//De B3 verliest met opgeheven hoofd

Zondag speelden we met de B3 een bekerwedstrijd tegen De meteoor B2. Al snel was duidelijk dat we weinig kans hadden. En toch werd het een mooie wedstrijd waarin we een paar mooie aanvallen hadden en waarin we verdedigend hard moesten werken. Als dan na een sportieve wedstrijd die met 16-3 verloren gaat de stemming in de kleedkamer opperbest is, dan heb ik veel waardering voor dit team. Iedereen had immers gevochten voor wat ie waard was. Ook de ouders droegen het verlies waardig.

De tegendoelpunten werden bijna allemaal gemaakt, dan wel voorbereid door twee razendsnelle jongens die met een weergaloze techniek dwars door de verdediging raasden. Ik heb dat niet eerder op die manier gezien (en dat hoef ik ook niet meer). Daar was geen kruid tegen gewassen.

Onze doelpunten werden gemaakt door Rene (op aangeven van Rolf), door Tim (na een eveneens schitterende passeerbeweging) en in de tweede helft nogmaals door Tim die handig profiteerde van een misverstand omdat de scheidsrechter ten onrecht floot voor buiten spel en daarna alsnog besloot dat het spel door kon gaan. Rene (die buitenspel stond) speelde een listige rol door de bal ineens niet aan te raken.
Er waren nog een paar goede aanvallen, we hadden er nog twee kunnen maken.

De verdediging had het zwaar maar hield het hoofd koel. Dennis hield er veel uit. Iedereen werkte hard en had het zwaar. Niels speelde voor het eerst bij ons op de plek van de afwezige jarige job Ian. Het debuut in ons team viel niet mee maar zwaarder dan dit gaan we het niet krijgen.

Omdat ook Bas en Thomas er niet waren hadden we Marc Ossebaar mee en dat was prettig want Stan, Rutger en Sep hadden het zwaar en konden even gewisseld worden.

Frans

2013-08-25T21:47:58+00:00zondag 25 augustus 2013|Jeugd|