Na een lange periode van vakantie was het eindelijk weer zover. We mochten weer de weide in, dit keer ging de reis naar Wormerveer. We hebben ons dit jaar versterkt met 2 nieuwe aanwinsten Thijs Blokdijk en Beau Schouffoer. Helaas zijn wij onze spits Tom Dijkstra kwijtgeraakt aan de E2.

Met 10 spelers was het wel even puzzelen maar de leider en trainer kwamen zoals altijd weer tot een ijzersterke formatie. Dit keer speelde we 1-2-3-2 natuurlijk met de punt naar voren. Na een formidabele warming-up gingen we voortvarend van start en het duurde dan ook niet lang of de bal lag in het netje van de tegenstanders 0-1(Thijs). We hadden de smaak goed te pakken en no 2&3 volgden dan ook snel(Thijs). Dit was zowaar een onvervalste hattrick.
Hierna volgde nog doelpunten van Jonas en Noah, de volgorde ben ik na deze doelpunten regen helemaal kwijtgeraakt 0-5.
Gelukkig floot de scheids voor rust en kon ook ik weer even op adem komen.

In de 2de helft wisselde we van keeper en speelden we controlerend, toch sloop de tegenstander 3 maal tussen de gelederen door. 3-5. Dit pikte Derek niet en schoot de bal weer feilloos in het net. 3-6. De hekkensluiter was Zilt die een  met prachtig afstandsschot de eindscore bepaalde. 3-7

Duco, Noah, Thijs, Jip, Jonas, Zilt, Derek, Niek, Beau en Romijn bedankt voor de mooie voetbalochtend.
Ouders, scouts en Louis van Gaal ook bedankt!

Tot de volgende keer,

Ronald & Bart