SV De Rijp MC1 – KFC MC1

//SV De Rijp MC1 – KFC MC1

Zaterdag hadden wij de eerste wedstrijd van dit seizoen voor de beker, we moesten om 16.00 uur tegen KFC, een moeilijke ploeg om tegen te spelen.                                                                                                                             

We begonnen heel sterk en goed  overspelend maar het doelpunt wilde er niet in, ook KFC kreeg kansen  maar ook hun konden het gaatje in het doel niet vinden.

We gingen de rust in met een 0-0 stand.

Na de rust was het Floortje die met een solo vanaf het middenveld richting doel ging en de bal in het doel schoot we kregen nog verschillende kansen, Jolijn volgende keer als je voor het doel staat gewoon schieten misschien zit hij er dan wel in en bedankt voor het invallen.

KFC kreeg ook verschillende kansen en meiden volgende keer er dichter op met verdedigen en ze niet de kans geven om te laten schieten. Hier  kwamen 2 doelpunten uit. Waardoor we op het laatste moment toch nog met 1-2 hebben verloren waar we ontzettend trots op mogen zijn.

Als we nog meer met elkaar spelen en elkaar helpen bij de aanval en de verdediging dan gaat het goed komen. Vooral positief blijven tegen elkaar we spelen met z’n 11’en in het veld en moeten het dus ook samen doen.

Marcel bedankt voor het coachen van ons, voor jou doe ik volgende keer weer mijn kinky roze sokken aan.

Anne-Marie Beets

2013-08-25T20:01:09+00:00zondag 25 augustus 2013|Jeugd|