Kleding jeugd – let op!

//Kleding jeugd – let op!

Heb je een mail van Wilma Visser ontvangen om kleding op te halen of te ruilen? Doe dit deze week! De kleding die wordt ingenomen, heeft een ander lid weer nodig!

Kledingdistributie tijdens renovatie
Door de renovatie van het complex de afgelopen zomer (en nu nog) is de distributie van de kleding van de jeugd anders dan andere jaren verlopen. De gehele zomer heb ik niets kunnen ondernemen omdat de reservekleding van de jeugd achterin de zeecontainer lag op het complex. In de laatste week van de schoolvakantie heb ik met een paar man van de Technische Commissie de container leeggehaald en de kleding eruit kunnen halen.

Voor de zomervakantie andere kledingmaat aangevraagd?
Leden die netjes voor de vakantie op mijn mailbericht hebben gereageerd, hebben inmiddels de kleding ontvangen.

Groeispurt?
Doordat ouders pas na de vakantie reageerden op mijn mail, heeft het mij veel tijd gekost om alles te regelen. Je zou bijna denken dat er veel kinderen zijn die in de zomer een groeispurt hebben gehad… De meeste leden hebben nu in ieder geval een shirt en broekje.

Presentatiepakken
Informatie over het ruilen en leveren van de presentatiepakken volgt nog.

Kom deze week langs!
Aan het eind van de middag of ‘s avonds is er meestal wel iemand bij mij thuis.

Alvast bedankt voor de medewerking!

Wilma Visser
Haringbuis 28