Zaanlandia E9 – SV De Rijp E3

//Zaanlandia E9 – SV De Rijp E3

3e poulewedstrijd in de bekerstrijd

Met 8 tegen 8 werd aangetreden in Zaandam tegen Zaanlandia voor de 3e bekerwedstrijd.

Na twee gewonnen bekerwedstrijden hiermee de kans om door te dringen tot de nockout fase van de beker.

Een vliegende start al na een paar minuten scoort Thijs uit een corner die niet goed weggewerkt werd door keeper van Zaanlandia. Ook de tweede was voor Thijs. Iedereen stond vandaag op scherp. Camilo was scherp vandaag en groeit met de week.

Menno is een super aanwinst en helpt het team in voetballend opzicht naar een hoger plan. Kees was na ongeveer 10 minuten met een harde vrije trap te sterk voor de keeper die hem niet kon houden. Ongeveer hetzelfde deed Menno enkele minuten later. Thijs krijgt kort daarna een kans om te schieten maar de keeper rammelt hem nog knap uit het doel.

De corners waren voor De Rijp niet van de lucht en waren steeds halve goals. De 5e scoort Jauke in de rebound van zijn eigen corner. Na de limonade werd de draad weer opgepakt.

De eerste na de rust komt van het hoofd van Jurre, De mannen hebben ontdekt dat je ook met het hoofd kan scoren.

Hoewel Zaanlandia wel vaker voor de goal verscheen van de goed keepende bijna jarige job Jacob Jan konden ze toch niet voorkomen dat Jurre nogmaals scoort uit een eerst gestopte bal door de zaanse keeper.

De 8e en laatse goal was na een fraaie omspeling van de keeper door Thijs die zijn derde maakt vandaag.

8-0 is een knappe uitslag. Hulde jongens voor jullie goede samenspel. De E3 bekert dus door met een volle bak van 9 punten uit drie wedstrijden en 28 doelpunten voor en 5 tegen.

Op naar de volgende ronde met moeilijkere tegenstanders, houd de geoliede samenwerking vast en jullie kunnen ver komen zo.

Frits Jonk,Vader van Jauke

2013-09-07T19:40:57+00:00zaterdag 7 september 2013|Jeugd|