Barca spel op het kunstgras (De Rijp C1 vs Graftdijk C1)

//Barca spel op het kunstgras (De Rijp C1 vs Graftdijk C1)

Na onze midweek voetbalwedstrijd naar Purmerland (2-7 winst) zijn we hersteld voor de bekerwedstrijd tegen Graftdijk. Helaas zonder Luc Rijser (polsbreuk) in het veld . Om kwart over 3 verzamelen in de kleedkamer. In de ochtend dus wat huiswerk maken. Met een offensief Barca spel tegen het defensieve Chelsea spel van Graftdijk. Met een pass vanuit het middenveld op Jip schoot Jip hem tegen de paal, maar de aanval was niet af, de bal kwam bij Jochem en met een prachtige afstandsboog ging hij erin. Luc en Cas gingen in het veld voor Jip en Kevin. Het spel ging nog sneller. Kick maakte het 2de doelpunt met een intikker. En snel volgde een mooi schot precies in de hoek ook van kick. Het fluitsignaal klonk. We gingen met een goed gevoel de rust in. Na de laatste tips van Casper in de kleedkamer was er een opeens een doodse stilte (nooit eerder gebeurt).

We gingen weer het veld op met het volle vertrouwen. De Graftdijkers kregen een vrij trap het ging helaas mis. Menno schoot hem mooi binnen. We bleven het mooie voetbal spelen. Er werd met uiterste precisie een dieptebal op Sam gegeven waardoor hij hem goed in de hoek kon schieten, 4-1. Jip en Kevin kwamen er weer in. De bal werd op Jip gespeeld en ging voor eigen succes, maar helaas de bal ging op de keeper en Sam schoot zijn 2de binnen. De bal kwam even later aan de zijkant bij Jip. Hij maakte een mooie actie en hield deze keer het overzicht. Hij speelde op Sam en die schoot hem strak over de grond erin. Een zuivere hattrick en de meiden werden gek. Als laatste doelpunt kwam de bal bij Jip voor het doel en hij tikte hem in. De 3 bekerwedstrijden zitten erop. Door naar de volgende ronde en op naar de competitie.

Ik wil de supporters bedanken voor het kijken naar de wedstrijd. Tot over twee weken 4 uur thuis.

Groeten van Luc Roelofsen, ik geef de pen door aan Benk.

2013-09-08T07:56:35+00:00zondag 8 september 2013|Jeugd|