SV De Rijp E5 – SV De Rijp E4

//SV De Rijp E5 – SV De Rijp E4

Vandaag voetballen bij ons thuis en toch uit spelen….. best vreemd. Op het programma de wedstrijd tegen onze eigen E5. Zilt, Jip en Niek en Ronald waren afwezig.

Dus met 7 man tegen de 10 van de E5. Vooraf had ik verteld dat ze niet “op een kluitje” moesten spelen, de opstelling doorgenomen en de mannen zoveel mogelijk op scherp gezet. Toch begonnen we slap aan de wedstrijd en dachten we teveel aan aanvallen, Hierdoor vielen er gaten in de verdediging waardoor we 1-0 achter kwamen, gescoord door een jochie die voor de verkeerde eredivisieclub is.
Nu moesten de mannen laten zien uit welk hout ze gesneden waren…… en dat deden ze. De 1-1 (Jonas) en de 1-2 (Thijs) vielen nog voor de rust. YES! De E5 was even de kluts kwijt.

De tweede helft begonnen we sterker. Met kansen over en weer kon het alle kanten op. Het kluitjesvoetbal sloop er weer een beetje in en de 2-2 was dan ook snel een feit.
Het werd nu heel erg spannend, De E5 haalde echt alles uit de kast met hun 3 wissels om onze jongens kapot te spelen. Van schwalbes tot zelfs beschuldigingen van match fixing, het mocht allemaal niet baten. Het werd een open wedstrijd. Gelukkig voor ons stond Duco als een tijger te keepen en had hij de ene na de andere belangrijke redding. In de laatste minuut wisten wij met onze laatste krachten toch nog de winnende in de touwen te knallen. 2-3! (Romijn).

Zoals een speler van een mooie Amsterdamse club ooit zei:
“Als je 1 doelpunt meer maakt dan je tegenstander dan heb je gewonnen.”

Mannen is ben super trots op jullie, er is geknokt voor de overwinning.
Ouders, scouts en Louis van Gaal ook bedankt!

Tot volgende week en een fijne kermis allemaal.

Groet, Bart

2013-09-08T07:53:21+00:00zondag 8 september 2013|Jeugd|