Grote Clubactie 2013

//Grote Clubactie 2013

grote clubactie logo

TIJD VOOR KINDERARBEID

Vanaf 14 september wordt er definitief afgerekend met de misplaatse term ‘Patatgeneratie’  want dan gaan onze jeugdleden helemaal los met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. Vaders, moeders, ooms, tantes, buren en vage kennissen, niemand mag ontkomen aan de Grote Clubactie van SV De Rijp. En waarom niet? Omdat er fantastische prijzen te winnen zijn en omdat er van elk lot van € 3,-  maar liefst € 2,40 naar onze vereniging gaat. En daar kunnen wij weer fantastische dingen voor ons complex mee doen en leuke (extra) activiteiten organiseren voor onze jeugd en dus ook voor jou. Je loopt dus voor de club maar ook voor jezelf. En als je nou heel erg je best doet, worden wij de populairste vereniging in Noord-Holland: wat dachten jullie van een bubbelbad in elke kleedkamer, je eigen spelersbus, onbeperkt Haribo-zakjes, frikadellen in de rust, een Playstation na elke gewonnen wedstrijd, een wasstraat voor ouders op het parkeerterrein, gouden doelpalen of een eigen stadionspeaker. Ok, ok, het wordt wel effe doorlopen maar niets is onmogelijk. Bovendien ontvangen de beste 3 verkopers een fantastische prijs. Dus zet hem op. En wij willen je nu alvast bedanken voor je inzet. De boekjes ontvangen jullie van de leider.

2013-09-09T22:00:33+00:00maandag 9 september 2013|Jeugd|