Pullen vullen voor SV De Rijp bij Het Wapen van Munster

/, PR/Sponsor, Senioren/Pullen vullen voor SV De Rijp bij Het Wapen van Munster

Bier en voetbal gaan vaak samen buiten het veld. Vandaar dat Het Wapen van Munster met SV De Rijp tijdens de Kermisweek een actie ontketent op de Rijper Avond. Koop op woensdag 11 september vanaf 21.00 uur een of meerdere pullen voor 35 euro per stuk en laat hem de rest van de avond gratis vullen met bier, wijn of fris. Het is geen verplichting, je kan ook gewoon binnenstappen en genieten van de avond.

Nieuwe kleedkamers
Met een deel van het bedrag steun je SV De Rijp. Na de realisatie van het kunstgrasveld en de verbouwing van de kantine wil de grootste sportvereniging van Graft-De Rijp nu nieuwe kleedkamers bouwen. Daarvoor hebben we de steun nodig van iedereen die de voetbalclub een warm hart toedraagt.

Geweldige jeugdafdeling
Bijna een kwart van Graft-De Rijp heeft wel iets met de SV, die een geweldige jeugdafdeling bezit. Dus deze eerste aanzet voor de bouw van nieuwe kleedkamers moet wel een groot succes worden.

Spetterende optredens en loterij
De Avond van de Bierpul krijgt een spetterende muzikale omlijsting met optredens van lokale artiesten zoals Tanja Kruiswijk, Kees Mooijer en Johan Keizer uit Volendam, U Band en…Daarnaast zullen we loten verkopen waarmee je interessante prijzen kan winnen. Zoals elk jaar tijdens de Rijper Avond kent gezelligheid geen tijd bij Het Wapen van Munster op de Grote Dam. Steun dus de Walvisvaarders van SV De Rijp, al meer dan tachtig jaar de trots van het dorp, en laat ze vullen die pullen!

Het Wapen van Munster is hoofdsponsor van SV De Rijp

(Aan jongeren onder de zestien jaar wordt geen alcohol geschonken)

2013-09-10T15:26:34+00:00dinsdag 10 september 2013|Jeugd, PR/Sponsor, Senioren|