Grote Clubactie loopt volledig uit de hand

//Grote Clubactie loopt volledig uit de hand

Sinds bekend is geworden dat er 3 fantastische prijzen liggen te wachten op de beste lotenverkopers, is er geen houden meer aan in ons rustige dorp. Kinderen meppen elkaar de buurt uit om als eerste aan te kunnen bellen. Eenmaal de bel veroverd wordt de druk al snel opgevoerd. ‘Onze club kan echt niet zonder u, …. en een bubbelbad in de kleedkamer’. Bij twijfel wordt de druk nog iets verder opgevoerd: ‘ Natuurlijk hoeft u bij mij geen lot te kopen maar zoals u ziet, weet ik waar u woont. En dat weten straks al die andere honderden jeugdleden ook en die gaan het allemaal ook nog eens bij u proberen. Dat hebben wij namelijk afgesproken. Daarbij komt dat sommige jeugdleden ervan houden alleen maar ’s-nachts te lopen, met hun eigen gastoeters’. ‘Maar u moet het echt zelf weten hoor mevrouw, …. wat zegt u, u wilt toch wel 15 loten kopen? Wat leuk!’.

Vanuit de kern van de jeugdleden is vernomen dat ook bedrijven niet gespaard zullen worden. Want die hebben namelijk de mogelijkheid om voor € 150,- een Superlot te kopen. Het bedrijf krijgt dan 50 loten en het mooie is dat er € 120,- naar de vereniging gaat. Een verstandig bedrijf zorgt dat het Superlot in huis is (te regelen via Joris Govers) voordat de gemotiveerde jeugdige verkopers oprukken richting het bedrijfsleven.

Inmiddels is gebleken dat ons dorp ook te klein is geworden. Er zijn al kinderen van de F3 gesignaleerd in Zwolle en het team van de D2 (die hadden vrij) heeft het hele weekend bij de Duitse grens gestaan. Wat een toppers.

Jongens en meiden, jullie kunnen tot 7 oktober nog verkopen dus zet hem op. Want die mooie Bart Smit-bonnen voor de nummer 1, 2 en 3 willen jullie niet missen.

Het Grote Clubactie begeleidingsteam

P.S. Tenslotte nog een extra waarschuwing: sinds het uitkomen van het ‘vriendelijke’ spel GTA 5 vorige week, heeft de club geen enkele grip meer op een harde kern van de lotenverkopers. Het zijn ongeveer 50 jeugdleden die keihard fietsend over de stoep de straat binnen racen, vervolgens alles slopen wat los en vast zit en daarna aanbellen of u nog (extra) loten wilt kopen. Het advies is de deur gewoon te openen (voordat zij het doen), ze heel vriendelijk te woord te staan en gewoon die 10 extra loten te nemen. Groot voordeel is wel dat u geen sticker meer bij de bel hoeft te plakken, want het logo van de Grote Clubactie wordt automatisch met een graffiti-spuitbus op het voorraam gespoten.

2013-09-24T07:15:56+00:00dinsdag 24 september 2013|Jeugd|