Verslag Team van de week: F4

/, Jeugd/Verslag Team van de week: F4

SV De Rijp 1 – Ilpendam 1

Zondag 15 september mocht de F4 onder leiding van Marcel Bommer en Ruud van Tiel de eerste thuis wedstrijd van het 1e elftal bijwonen als ‘Team van de week’. Tijdens de warming-up mochten de pupillen helpen de ballen ophalen om vervolgens voor de aftrap samen hand in hand met de spelers van het eerste het veld te betreden. Tijdens de wedstrijd waren zij de ballenjongens. In de rust werd het spel ‘Latje trap’ gespeeld. Hierbij is het de bedoeling dat de F4 als team gemiddeld zoveel mogelijk punten scoort door de lat of de paal te raken of in het doel te schieten. De uiteindelijke gemiddelde eindscore van de F4 is 17,5 punt geworden. Gezamenlijk met de resultaten van de andere teams wordt er bepaald of de F4 naar de halve finale mag.

F4_TeamvandeWeek_15092013

SV De Rijp F4 was ‘Team van de week’ bij de wedstrijd van het 1e elftal tijdens het kermisweekend

2013-09-24T12:21:53+00:00dinsdag 24 september 2013|Geen categorie, Jeugd|