Cursus Pupillenscheidsrechter

//Cursus Pupillenscheidsrechter

Eind vorig seizoen hebben we een oproep gedaan aan de jeugdleden van SV de Rijp om de pupillenscheidsrechter-cursus te volgen. Voor deze, door de KNVB georganiseerde, cursus hebben zich 8 meiden en jongens van SV de Rijp opgegeven.

Dit zijn: Anne Marie Beets, Sam Ferron, Dieudonnee Weeling, Tom Smits, Mark Ossebaar, Reece Hornkamp, Robbert Waal en Max Vendel.

Deze cursus kan pas plaatsvinden bij een minimum aantal van 15 personen dus ben ik in contact getreden met omliggende verenigingen en ben daarbij uitgekomen bij ZOB; daar zijn ook enthousiaste jeugdleden die deze cursus willen volgen. Omdat we bij SV de Rijp nog druk bezig zijn met de werkzaamheden in de kantine zal de cursus plaatsvinden bij ZOB in Zuid-Oost-Beemster.

De KNVB is nu bezig met de organisatie van de cursus; jullie zullen zo spoedig mogelijk geïnformeerd worden wanneer deze cursus gehouden gaat worden. Degene die zich hebben opgegeven krijgen hierover persoonlijk bericht.

Als er nog jongens of meiden zijn die ook pupillenscheidsrechter willen worden dan kunnen die nog aansluiten bij deze cursus, maar dan wil ik wel graag spoedig je aanmelding ontvangen!

Hans Knijn,
scheidsrechterscoördinator