Schenk uw tweedehands spullen aan de Jeugd!

/, PR/Sponsor/Schenk uw tweedehands spullen aan de Jeugd!

Zaterdag 12 en zondag 13 oktober wordt door Ondernemersbelang Graft-De Rijp in sporthal de Oosterven de jaarlijkse bedrijvenbeurs georganiseerd. De organisatie maakt het dit jaar mogelijk voor verenigingen om in de kleine zaal tweedehands artikelen aan te bieden. SV De Rijp zit midden in een grote verbouwing van het sportcomplex. De eerste fasen zijn bijna voltooid maar er moet nog veel meer gebeuren. De wens is om volgend jaar een nieuw kleedkamercomplex te realiseren dat past bij de normen anno 2013 en de ambitie van SV De Rijp.

Tweedehands spullen over? Laat het ons weten!
Om alle wensen in vervulling te laten gaan is veel geld nodig. Daarom staat ook SV De Rijp op 13 oktober op de tweedehands markt in de Oosterven. Via deze weg vragen wij iedereen goed in huis rond te kijken van welke spullen u afscheid kan nemen en deze te schenken aan onze vereniging. Wij zullen dit verzamelen en verkopen. De opbrengt hiervan gaat naar faciliteiten voor de jeugd op het nieuwe complex van SV De Rijp. Als u spullen beschikbaar wilt stellen, kunt u een mail sturen naar de voorzitter van de Jeugdafdeling: Joris Govers (jptje5@hotmail.com).

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

2013-10-02T15:43:19+00:00woensdag 2 oktober 2013|Jeugd, PR/Sponsor|