Wie wint de Eilandspolder Cup 2013?

/, Senioren/Wie wint de Eilandspolder Cup 2013?

Graag vragen wij u aandacht voor een voetbaltraditie in ons mooie dorp!

Op zaterdag 2 november aanstaande staat namelijk de tweede versie van de Eilandspolder Cup op het programma. De vorige editie is gewonnen door Dam 2, wie gaan ze dit jaar verslaan? Dit toernooi belooft een mooie mix te worden van branie en bravoure, sportieve aspiraties, Rijper gezelligheid en een gezonde dosis spierpijn na afloop. Het toernooi start om 18.00 uur en duurt tot ………?

Nieuw: damescompetitie
De inschrijving verloopt vlot, we hebben nog plaats voor twee heren teams.
Nieuw dit jaar is een competitie voor dames; een team bestaat uit maximaal 6 dames. Op dit moment hebben we twee inschrijvingen, dus we hebben nog plaats voor twee teams. Schrijf je snel in, want dit mag je niet missen!

Weging van de teams
Om 17.30 uur verwachten we de teams in Sporthal De Oosterven. Na de officiële weging (een team van 8 personen mag niet meer wegen dan 800 kg wegen) krijgen de teams hun programma overhandigd en worden zij voorgesteld aan hun tegenstanders. Een sportpsychiater zal deze eerste kennismaking dusdanig begeleiden dat deze confrontatie niet op voorhand uit de hand loopt en de spieren niet reeds voor de wedstrijden worden verrekt of gescheurd.

Sportcafé De Oosterven
Omdat er natuurlijk ook momenten zijn dat er even niet gespeeld hoeft te worden en de inwendige mens ook versterkt dient te worden, staat de professionele brigade van Sportcafé De Oosterven tot ieders beschikking.

Wat kun je deze avond verwachten?
Wat mogen de teams die zich inschrijven, voor € 250,- per heren team (8 spelers) en € 150,- dames team (6 spelers), voor dit inschrijfgeld verwachten:

• Een goed georganiseerd zaalvoetbal toernooi
  • Een sponsor bijdrage van ongeveer € 100,- per team voor de inrichting van de nieuwe kantine
  • De Eilandspolder Wissel Cup voor de winnaar
  • Een volledig verzorgd koud & warm buffet per speler
  • 2 consumpties per speler
  • Muzikale begeleiding door een Dj gedurende de gehele avond
  • De Gerrie Huider Penalty bokaal voor de beste strafschopnemers als team
  • De eerste en tweede helft met gezond wedstrijd element
  • De derde helft met veel Rijper gezelligheid, mooie anekdotes en onvervalste voetbalhumor tot in de vroege uurtjes
  • En gegarandeerd, zonder enige twijfel, twee dagen helse spierpijn in spieren waarvan u eigenlijk niet meer wist dat u ze had..

Kom in actie!
Dus kom actie en schrijf je in, we hebben nog maar een paar teams nodig, en vergeet niet het is voor ons cluppie SV De Rijp.

Supporters
Verder verwachten wij veel supporters op deze onvergetelijke avond, want je wil toch niet achteraf horen wat je hebt gemist?

Inschrijven kan bij:

• Reijer Veldman, 06- 12508353 of e-mail: Verkoop@medecwonen.nl