Kledingfonds jeugd

//Kledingfonds jeugd

Afgelopen week kon ik eindelijk bij mijn tassen met presentatiepakken in de zeecontainer en dat betekent dat ik kon starten met iedereen te voorzien van een presentatiepak. Maar, omdat de kleding het afgelopen seizoen niet is ingeleverd, hebben meerdere teams presentatiepakken met verschillende sponsornamen op de rug en zijn er teams met dubbele rugnummers. Daarbij heb ik nog veel verzoeken liggen voor het ruilen van pakken ivm de maat.
Hoe ik dit ga aanpakken:
Ik ben nu eerst bezig met het ruilen van rugnummers en pakken met verschillende sponsornamen met de leden; daarna kan ik andere leden weer voorzien van de geruilde kleding. Daarom het verzoek aan degenen die een mail van mij hebben ontvangen; kom de kleding zo snel mogelijk ruilen/ophalen bij mij thuis. Aan het eind van de middag/’s avonds is er meestal wel iemand thuis.

OUDE PRESENTATIEPAKKEN TE KOOP
De oude presentatiepakken (gebruikte) zijn nog te koop bij de vereniging.  Een heerlijk pak om in te trainen!  Per pak € 10,=

Scorer linemaat  0 (= kledingmaat 122/128)
maat 1 (= kledingmaat 134/140)
maat 3 (= kledingmaat 158/164)
maat 4 (= kledingmaat 170/176)
maat 5 (=kledingmaat S)

Interesse?  Even een mailtje naar b.visser1@quicknet.nl met vermelding maat pak.

KLEDING TE KLEIN?
Nog steeds ontvang ik per mail verzoeken om kleding te ruilen!  We zijn nu twee maanden na de start van de competitie en het lijkt mij dat uw kind in deze twee maanden niet opeens heel hard gegroeid is.   Mocht uw kind nog steeds in te kleine kleding lopen en heeft u mij nog niet verzocht om een grotere maat;  doe dit dan deze week per mail!

Zoals u kunt lezen ben ik nog steeds druk bezig! Ik vraag u dan ook nog even geduld te hebben.

Wilma Visser
Haringbuis 28