Grote Clubactie bij SV De Rijp zeer succesvol!!

//Grote Clubactie bij SV De Rijp zeer succesvol!!

Het zit er weer op voor de Grote Clubactie, ook dit jaar hebben we het weer goed gedaan!
Nieuw dit jaar waren de SuperLoten ter waarde van € 150 per lot. Hiervan hebben wij er twee verkocht aan de volgende bedrijven: Poel Bloembollen BV en Waterland Terminal BV, nogmaals bedankt hiervoor. We hebben dit jaar 522 loten en 2 SuperLoten verkocht, wat SV De Rijp het zeer mooie bedrag van € 1327,63 opleverde!
Daarvoor wil ik graag onze lotenverkopers bedanken en uiteraard iedereen die loten gekocht heeft voor SV De Rijp, dank jullie wel.

Zoals gebruikelijk hebben we nu ook weer een top 3 van verkopers met het hoogste aantal verkochte loten, dat zijn:

1   Wes Has met 62 loten

2   Susan Palsma met 35 loten

3   Nils Ootes met 29 loten

Dank jullie wel toppers!
Uiteraard worden jullie voor deze prestatie beloond. Wes, Susan en Nils, jullie krijgen persoonlijk bericht wanneer dit gaat plaatsvinden.

Dank ook aan Esther Has voor de administratieve en financiële verwerking, een monsterklus dankzij de grote hoeveelheid verkochte loten!

Met vriendelijke groet,

Joris Govers