KERSTMIXTOERNOOI 2013

//KERSTMIXTOERNOOI 2013

Als afsluiting van een prachtig jaar waarin het kunstgrasveld is aangelegd en de kantine op een prachtige manier is verbouwd, spelen we op
19 december het 1e KERSTMIXTOERNOOI.

Alle seniorenelftallen (Selectie tot en met de Dames) kunnen meedoen. Iedereen wordt gemixt en er wordt gespeeld zonder keepers. Elk team bestaat uit min. 8 spelers. Er wordt gespeeld op halve veldjes met pupillen doeltjes. Sportiviteit en gezelligheid staat voorop!

Het toernooi begint om 20.00 uur en om ca. 23:00 uur is de prijsuitreiking. Hierna zal de kantine nog eventjes langer open blijven. Ook tussen de wedstrijden door wordt er een gezellig stukje muziek en lekkere hapjes verzorgd. In de kantine  zijn leuke spelletjes voor tussen de wedstrijdjes door.

De indelingen en programma zal bekend worden gemaakt als we weten wie er allemaal meedoen. Je kunt je aanmelden (VÓÓR 17 DECEMBER!) via je leider of aanvoerder. Deelname is 5 euro p.p.

Iedereen is van harte welkom! Het Kerstmixtoernooi is pas geslaagd als jij ook bent geweest!

De Organisatie.

Ricardo